Leroy Merlin termină rebranduirea ultimului magazin bauMax

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin va deschide pe 2 septembrie, la Timișoara, cel de-al 15-lea magazin din România, încheind astfel procesul de dezvoltare, modernizare şi rebranding al magazinelor bauMax. Unitatea, prima din regiunea de Vest a ţării, se va întinde pe o suprafaţă totală de peste 13.400 mp şi este situat pe Calea Şagului, DN59, Timişoara, judeţul Timiş.

“Acum un an, am anunţat că în luna septembrie vom finaliza o primă etapă importantă din strategia de dezvoltare a Leroy Merlin în România. Iată că septembrie 2016 vine cu îndeplinirea acestei promisiuni. Deschiderea magazinului din Timişoara marchează succesul unui program de dezvoltare a companiei care a ţinut 20 de luni şi in cursul căruia au fost transformate şi redeschise 12 magazine din fosta reţea bauMax, iar două au fost construite de la zero (Leroy Merlin Craiova şi Leroy Merlin Alexandriei). Leroy Merlin reuşeste prin deschiderea magazinului din Timişoara să acopere aproape în totalitate teritoriul României. 2016 va ramane un an de referinţă pentru Leroy Merlin România, pentru atingerea unor indicatori importanţi: 15 magazine în reţea, o echipă de peste 1.500 de profesionişti şi acoperire naţională,“ a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcţionează 14 magazine Leroy Merlin, dintre care două în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin pe Şoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov, unul în Craiova – Electroputere Mall, altul lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Braşov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanţa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 şi pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Şelimbăr, un magazin în Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Targu Mureş pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall, un magazin în Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park şi un magazin în Iaşi situat pe Calea Chisinaului, nr 23.