Omul de afaceri Alin Grasu a început construcția proiectului Transilvania Residence din Brașov

Omul de afaceri braşovean Alin Grasu a anunţat demararea construcţiei proiectului rezidenţial Transilvania Residence, acesta urmând să fie amplasat în centrul Braşovului, pe strada Sitei, scrie www.bzb.ro.

Proiectul va avea o valoare de aproximativ şase milioane de euro şi va fi livrat în decembrie 2017. Transilvania Residence va fi format din 3 clădiri, prima cu regim de înălţime S+P+M, iar celelalte 2, cu dispunere pe S+P+4 etaje. Acestea vor cuprinde un număr total de 46 de apartamente, cu 1, 2, 3 şi 4 camere, ce se vor adresa atât end-userilor, cât şi persoanelor care vor să facă achiziţii în scop investiţional.

Conform dezvoltatorului, proiectul se va bucura de privelişte către Masivul Tâmpa şi către Cetatea Braşovului, cât şi pe amplasarea strategică, pe versantul de sud al Dealului Morii, chiar lângă Colina Universităţii Transilvania, apartamentele putând fi, astfel, uşor de închiriat, în cazul in care vor fi achiziţionate ca şi investiţie.

Proiectul se diferenţiază de restul ansamblurilor rezidenţiale prin faptul că majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât şi dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafete vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporţie majoră în raport cu cel artificial. „Acest proiect se doreşte a fi unul bine targetat, locatarii acestui proiect urmând a fi persoane cu venituri upper-middle class, care pun accent pe privelişte, poziţionare în raport cu centrul oraşului şi, mai ales, pe nivelul de confort pe care-l oferă acest gen de locuinţă”, a declarat dezvoltatorul ansamblului Transilvania Residence Braşov.