AFI Europe România va demara dezvoltarea parcului de afaceri AFI Tech Park

AFI Europe România, companie care face parte din grupul internaţional AFI Europe N.V, cu sediul în Olanda, va începe dezvoltarea AFI TECH PARK, un parc de afaceri cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 de metri pătraţi, situat în apropierea Hotelului J.W. Marriott şi a Parlamentului României. Prima fază a proiectului, AFI TECH PARK 1, urmează să fie livrată în T1 2018 şi va oferi 20.000 de metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri moderne, se arată într-un comunicat AFI Europe România.

„După finalizarea de succes a celor cinci clădiri de birouri din AFI Park, AFI Europe România se concentrează pe un nou proiect de birouri în Bucureşti, care va răspunde cererii tot mai mari de spaţii venită din partea companiilor multinaţionale care doresc să aibă sediul aproape de centrul oraşului. AFI TECH PARK este un proiect de afaceri integrat, cu accesibilitate şi vizibilitate excelente, datorită poziţionării centrale privilegiate. Chiriaşii din AFI TECH PARK vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, având 4.000 mp de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park şi centrul comercial Liberty aflat la 300 de metri distanţă. Datorită faptului că parcul de afaceri se află în zona centrală a Bucureştiului şi nu la periferie, proiectului are un avantaj unic căutat de companiile multinaţionale care doresc spaţii de birouri clasa A în Capitală. Suntem siguri că această zonă de business va deveni un centru de interes pentru companiile multinaţionale în expansiune, aşa cum s-a întâmplat şi cu partea central-vestică a Bucureştiului”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

AFI TECH PARK va consta în 2 clădiri de clasa A de înălţime redusă şi un turn de birouri, înconjurate de multe spaţii verzi, cu o piaţetă centrală şi grădini, care vor oferi standarde tehnice înalte, opţiuni de extindere şi toate facilităţile pentru viitorii chiriaşi. În plus, zona de retail din AFI TECH PARK 1 va asigura acces imediat către diferite servicii, fiind ocupată de un supermarket, un club de fitness, un restaurant, o cafenea, o farmacie şi altele.

Din punct de vedere tehnic, AFI TECH PARK va avea o dispunere standard a etajelor cu o suprafață de aproape 3.000 mp, special proiectată pentru chiraşii care au nevoie de o suprafaţă mare, cum ar fi companiile care oferă servicii de BPO, back office, industria farmaceutica, IT&C şi servicii financiare, directe sau prin operatori externalizaţi, companii de distribuţie.

Clădirile de birouri vor beneficia de cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte dotările şi specificaţii tehnice care se regăsesc la toate proiectele realizate de AFI Europe, cum ar fi o podea înălţată, tavan suspendat, multă lumină naturală datorită unei înălţimi de minimum 2,75 m între podea şi tavan şi geamuri izolate termic, cu emisii scăzute de căldură. Chiriaşii se vor bucura de balcoane deschise mari şi un design al sistemelor electrice şi HVAC în concordanţă cu un plan al spațiului de la o staţie de lucru la 8 metri pătraţi. Parcul de birouri va fi certificat LEED Platinum, asigurându-le viitorilor chiriaşi costuri mai mici la utilităţi şi cheltuieli reduse.

Locația excelentă a complexului de birorui va permite angajaţilor din companii un acces uşor, spre deosebire de alte zone aglomerate din Bucureşti, având în vedere că AFI TECH PARK este situat între două bulevarde cu patru benzi fiecare, Bulevardul Progresului şi Bulevardul Tudor Vladimirescu, care permit un flux optim al traficului. Proiectul de birouri este foarte bine conectat la sistemul public de transport, fiind deservit de 5 linii de tramvai (1, 8, 11, 25, 47), inclusiv una la intrarea în proiect, cât şi metrou, situat la două staţii de tramvai distanţă.

Mai mult, la fel ca toţi chiriaşii din proiectele AFI Europe, cei din AFI TECH PARK şi angajaţii lor vor face parte din AFI Park Club, un club unic de beneficii pentru consumatori, care oferă exclusivitate la reduceri speciale, inclusiv vouchere la diferite magazine, restaurante, cafenele, restaurante de tip fast food, oportunităţi de distracţie, spălătorie auto, cinema, coafor, curăţătorie şi alte servicii din AFI Palace Cotroceni, cel mai mare şi dominant centru comercial din România.

imagine-afi-tech-park1