Coldwell Banker va încheia primele nouă luni cu vânzări de 350 de locuințe în ansamblul Cosmopolis

Coldwell Banker România, manager și agent exclusiv al ansamblului rezidențial din zona de nord a Capitalei Cosmopolis din 2013, va încheia primele nouă luni din 2016 cu vânzări de aproximativ 350 de locuințe, rezultat similar cu cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

”Sectorul rezidențial din Romania a trecut în ultimele luni printr-o perioadă mai dificilă, cauzată de incertitudinile din piața finanțărilor, însă am înregistrat un rezultat similar cu cel din 2015 aplicând o politică adecvată de prețuri, campanii targetate de vânzări și marketing și o paletă variată de modalități de plată”, declară Gabriel Voicu, director al diviziei New Home în cadrul Coldwell Banker România. Compania a vândut, de la momentul desemnării ca manager al Cosmopolis, peste 1300 de apartamente și vile în cadrul proiectului.

Prețurile de vânzare ale apartamentelor din Cosmopolis pleacă de la 40.550 de euro + 5%* TVA și al vilelor de la 81.800 de euro + 5% TVA, iar facilitățile includ un supermarket operat de Carrefour, gradiniță și școală primară, mai multe piscine și terenuri de sport, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, un parc și numeroase spații comerciale și de servicii. Rezidenții beneficiază de transport asigurat până la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, și în weekend și până la Băneasa Shopping City, prin linii de microbuz care circulă la un interval de o oră.

Coldwell Banker România este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale din Bucuresti și țară, printre care Cosmopolis, Felicity Residentials, MetroCity Academiei, Onix Residence și Politehnica Park Residence – toate în București – Contemporano și Riviera Luxury Residence în Cluj Napoca și Dorobanților Residence și Sânpetru Residence în Brașov. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1500 de locuințe noi doar în București.

Opus Land Development este parte a unui grup de companii deținut de familia Buyukhanli din Turcia, unul din cei mai vechi și experimentați dezvoltatori imobiliari din regiune, cu o experiență de 70 de ani. Grupul de companii a construit până în prezent proiecte incluzând mii de apartamente sau hoteluri. Cosmopolis a demarat în 2006 și este una dintre cele mai mari investiții imobiliare realizate în România, fiind amplasat în partea de nord-este a Bucureștiului.