Valoarea de piață a proiectului de birouri Ștefan cel Mare a ajuns la 19,5 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a finalizat în această toamnă proiectul de birouri Ștefan cel Mare, o clădire ”boutique” poziționată în centrul de afaceri al Capitalei (Central Business District), la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Ștefan cel Mare.

”În acest moment avem în portofoliu o clădire închiriată în totalitate și care a fost evaluată în urma finalizării la o valoare de 19,5 milioane EUR”, spune Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners, adăugând: ”Este primul proiect finalizat sub brandul Forte Partners, o clădire ce se remarcă prin stilul arhitectural și care cu siguranță va deveni un punct de reper în zonă”.

Clădirea a fost proiectată de la bun început drept o construcție durabilă, dezvoltatorul asumându-și investiți în sisteme performante, care scad consumul de energie termică și electrică. De curând, drept recunoaștere pentru eforturile de a livra o clădire ecologică, Forte Partners a primit din partea BREEAM certificarea ”Very Good” pentru clădirea Ștefan cel Mare.
Centrul de afaceri a avut o perioadă de dezvoltare de doi ani: de la achiziția terenului, proiectare, obținerea tuturor autorizațiilor și permiselor, desfășurarea lucrărilor de construcție în paralel cu marketarea și închirierea spațiilor, pâna la finalizarea negocierelor cu chiriașii și livrarea întregului proiect.

Clădirea de birouri dezvoltată de Forte Partners este poziționată la intersescția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Tunari. Proiectul ce însumează o suprafață total desfășurată de 11.000 mp,este ridicat pe două subsoluri, parter și nouă etaje. În total,imobiluldispune de 158 de locuri de parcare.