Cemacon a vândut două terenuri în Zalău către Dedeman

Producătorul de cărămidă Cemacon Cluj a anunțat că a vândut două terenuri în Zalău, unul de 22.211 mp si altul de 3.104 mp, ambele amplasate pe Strada Fabricii, la un preţ de 62,5 euro/mp fără TVA, către retailerul Dedeman.

În acelaşi timp, producătorul de cărămizi a semnat cu CEC Bank contracte de refinantare a creditelor, obtinand atat conditii de creditare mai avantajoase pentru companie, cat si o linie de capital de lucru pentru a derula proiectele de dezvoltare aflate in curs.

„Am reusit sa indeplinim cu succes doua dintre cele mai importante obiective ale acestui sfarsit de an, onorand obligatiile asumate fata de banca si actionari. Pe de-o parte, ne bucuram ca, odata cu refinantarea, am reusit sa incheiem un parteneriat cu o banca ce isi propune sa ne sustina in planurile noastre de dezvoltare, in termeni contractuali si comerciali mai buni pentru companie, iar, pe de alta parte, ca, prin vanzarea activelor de la Zalau, se reduce considerabil indatorarea la nivel de grup imbunatatindu-se perspectivele viitoare ale CEMACON”, a declarat Liviu Stoleru, CEO si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon.

Compania operează două facilitati de productie in judetul Salaj, ambele functionand la capacitate de 100%.