Immofinanz închiriază 16.000 metri pătrați din portofoliul său de birouri din București

Immofinanz a semnat mai multe parteneriate noi și extinderi ale contractelor de închiriere pe segmentul office local începând cu luna iunie 2016, pentru suprafețe de peste 16.000 metri pătrați, se arată într-un comunicat al companiei. Astfel, societatea a atras chiriași noi și a extins acorduri pentru 11.500 metri pătrați și a prelungit contracte existente pentru încă 4.500 metri, în șapte dintre clădirile sale de birouri clasa A din București.

„2016 a fost o perioadă de consolidare a operațiunilor noastre din România, atât pentru segmentul de birouri, cât și pentru cel de retail. Continuăm să investim în proprietățile noastre existente și suntem încântați să întâmpinăm noi chiriași, mulți dintre aceștia fiind jucători importanți în sectoarele lor”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România la Immofinanz. „De asemenea, ultimele cinci luni au adus extinderi semnificative ale acordurilor cu partenerii noștri existenți, o nouă confirmare a eficienței strategiei noastre orientate spre chiriași”, a mai declarat acesta.

Printre noii chiriași Immofinanz se numără grupul media Ringier, care va ocupa aproximativ 2.500 metri pătrați în Iride Business Park, compania de producție TV Sinevizyon, care a închiriat peste 2.000 metri pătrați în Pipera Warehouse și unul dintre principalii jucători de pe piața auto din România, care a semnat un acord pentru aproximativ 1.500 metri pătrați în North Center. Alți parteneri noi ai Immofinanz includ companii precum Tymbark, ND Medhealth și Sterling Cruise, în timp ce Q’s Inn, care operează deja o unitate în North Center, a închiriat încă un spațiu în Iride Business Park.

Mai mult, numeroase contracte de închiriere au fost prelungite și extinse. Chiriașul pe termen lung ING și-a extins suprafața închiriată în S-Park cu peste 1.800 metri pătrați, în timp ce unul dintre partenerii Immofinanz de peste nouă ani, din sectorul pharma, a prelungit acordul de închiriere pentru 1.500 metri pătrați în Iride Business Park. Mai mult, clădirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% în urma extinderiicu 800 metri pătrați a suprafeței alocate chiriașului existent.