Optimă protecție prin Evrika Lazură lemn

 

Misiunea Azur este de a oferi produse profesionale de cea mai bună calitate pentru protecția și decorarea lemnului.

Pentru a avea o protecție optimă și a păstra frumusețea lemnului pe o perioadă cât mai îndelungată, ne îndreptăm atenția spre selecționarea materiilor prime de cea mai bună calitate și testarea lor continuă.

Lemnul este unul din primele materiale utilizate de om și în același timp un material mereu modern cu multiple utilizări și potențiale noi aplicații ce ocupă o pondere însemnată în ansamblul materialelor utilizate în prezent.

Lemnul are totuși o serie de proprietăți nedorite cum ar fi rezistența scăzută la acțiunea factorilor climatici și agenților de biodegradare. Lemnul neprotejat expus în condiții de exterior își va schimba relativ rapid aspectul plăcut prin modificări de culoare, apariția petelor de mucegai și depunerea de impurități.

Azur oferă o soluție împotriva acestor efecte neplăcute asupra lemnului: Evrika Lazură lemn. Acest produs este destinat protecției suprafețelor din lemn: uși, balustrade, mobilier de grădină, ferestre, garduri, foișoare, elemente de fixare din lemn, lambriuri situate la exterior/interior.

Evrika Lazură lemn este dezvoltată pe 8 culori vii și variate: nude, pin, teak, cireș, stejar rustic, nuc, marsala, molid. Astfel, Evrika Lazură lemn asigură un finisaj superior și o protecție îndelungată structurilor din lemn dacă se utilizează în sistem cu Grundul de Protecție lemn.

Lazurile dezvoltate de Azur dau culoare obiectelor care te înconjoară și protejează suprafețele acoperite.

Pe lângă efectul de înfrumusețare, Evrika Lazură lemn are și un scop funcțional: cel de a proteja materialul de intemperii, de îngheț/dezgheț, de razele UV.

Pentru a păstra aspectul natural al lemnului, Evrika Lazură lemn nu acoperă textura lemnului, aceasta fiind chiar evidențiată după aplicarea lazurii. Aceasta permite trecerea vaporilor de apă din interiorul lemnului spre exterior evitând astfel stagnarea umidității în structura lemnoasă care, de altfel, conduce la mucegăirea sau chiar putrezirea lemnului.