NEPI a investit 25 milioane de euro în mall-ul Shopping City din Piatra Neamț

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) a inaugurat centrul comercial Shopping City din Piatra Neamţ, după o investiţie de 25 de milioane de euro, a anunţat compania.

„În ultimii ani, NEPI a investit intens în România, ceea ce reconfirmă faptul că suntem un dezvoltator imobiliar extrem de activ, Shopping City Piatra-Neamţ fiind al doilea centru comercial pe care îl inaugurăm în acest an, după Shopping City Timişoara. Un astfel de concept de retail are forţa de a atrage locuitorii din întreaga regiune, tocmai pentru că l-am proiectat plecând de la nevoile românilor din nord-estul ţării (…), iar în primul an de funcţionare ne aşteptăm să ne treacă pragul peste 5,5 milioane de vizitatori”, a declarat reprezentantul NEPI, Sebastian Mahu.

Shopping City Piatra Neamţ aduce şi primul hipermarket Carrefour din regiune. Mall-ul ce acoperă o suprafaţă totală închiriabilă de 28.000 de metri pătraţi, este dispus pe două niveluri şi include o parcare exterioară de 1.000 de locuri. În cadrul centrului comercial se regăsesc magazinele a peste 70 de branduri. NEPI a început în luna mai lucrările la centrul comercial din Piatra Neamț.