CJ Bihor a scos la licitație contractul pentru realizarea noului terminal de pasageri al Aeroportului Oradea

Consiliul Județean Bihor a scos la licitație contractul de peste 22 milioane de lei pentru realizarea noului terminal de pasageri al Aeroportului Oradea. Companiile doritoare se pot înscrie pe SEAP, timp de o lună.

„Începând cu data de 14 martie 2017, ora 16,25, anunţul de participare simplificat nr. 401303 pentru atribuirea contractului de Servicii de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări în vederea realizării obiectivului ‘Construire, extindere şi modernizare terminale de pasageri la Aeroportul Oradea’ a fost publicat pe SEAP”, se arată într-un comunicat al CJ Bihor. Valoarea estimată totală a achiziţiei se ridică la suma de 22.251.020 de lei, iar termenul de execuţie este de 12 luni de la înştiinţarea privind data de începere a lucrărilor. Termenul de depunere a ofertelor de către firmele interesate este 14 aprilie 2017, ora 15,00.

Conform comunicatului, raportul calitate/preţ va fi criteriul esenţial în cadrul atribuirii, dar există şi o serie de condiţii suplimentare de îndeplinit din partea constructorilor privind capacitatea tehnică şi/sau profesională a acestora.

Ofertanţii vor depune şi declaraţie privind lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, cuprinzând valori, perioade de prestare şi beneficiari. Totodată, participanţii la licitaţia electronică vor face dovada prestării, în ultimii trei ani de servicii similare în valoare cumulată minimă de 733.660 lei la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Se mai cere declaraţie privind lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani, cuprinzând valori, perioade de execuţie şi beneficiari.

„Ofertantul va face dovada executării în ultimii 5 ani (calculaţi raportat la data limită de depunere a ofertelor) de lucrări similare în valoare cumulată minimă de 14.042.310 lei fără TVA la nivelul unui contract sau mai multor contracte”, se precizează în informare.