Grandis Residence ridică 25 de clădiri în a doua fază a complexului rezidențial din cartierul Tractorul Brașov

Dezvoltatorul Grandis Residence va investi 42 de milioane de euro în faza a doua a complexului rezidenţial, după ce a reușit să vândă cele 400 de locuinţe din prima etapă. Complexul rezidenţial va cuprinde peste 1.000 de apartamente dispuse în 25 clădiri, cu un regim de înălţime de P+4+Etaj Retras şi P+5+Etaj Retras, fiind compuse din garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere (tip penthouse). Ansamblul va beneficia, de asemenea, de spaţii verzi, parcări amenajate, locuri de joacă şi spaţii comerciale.

Noul proiect rezidenţial Grandis Residence se dezvoltă în cartierul Tractorul, în prelungirea străzii 1 decembrie 1918, fiind amplasat într-una dintre cele mai active zone de pe piaţă imobiliară a oraşului din ultimii ani. Ansamblul rezidenţial este amplasat la o distanţă de doar 3 minute de Coresi Mall, un pol de atracţie pentru shopping şi divertisment, şi de doar 7 minute de centrul Braşovului. În zona Tractorul se găsesc de asemenea o multitudine de puncte economice, utilitare, dar şi de petrecere a timpului liber: magazine, bănci, farmacii, săli de conferinţe, centre fitness, parcuri, piscine, patinoar etc.

În prezent, se dezvoltă prima faza a proiectului, compusă din 9 clădiri cu un total de 380 de locuinţe de 1, 2, 3 şi 4 camere. Primele 3 clădiri ale complexului sunt scoase la vânzare şi urmează a fi construite, iar termenul de finalizare al acestora este prevăzut pentru luna decembrie 2018. Următoarele clădiri se vor preda la cheie începând cu 2019, finalizarea tuturor celor 25 imobile prevăzute în proiectul Grandis Residence fiind estimată la sfârşitul anului 2021.