Vastint a ales CBRE pentru property managementul Timpuri Noi Square

CBRE România preia din această lună managementul complexului de clădiri de birouri de clasa A Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint România. Timpuri Noi Square este situat în zona de Centru a Capitalei, extrem de accesibil pentru angajații din toate cartierele.

Primele două clădiri, care vor fi inaugurate în următoarele luni, au o suprafaţă totală închiriabilă de 31.000 mp, beneficiază de 630 de locuri de parcare. Printre cele mai importanţi chiriaşi din Timpuri Noi Square se numără companiile Kruk, Fratelli, Impact Hub sau DCS Plus.

„Ne bucurăm să încredinţăm contractul de property management al complexului nostru de clădiri de birouri către CBRE și suntem convinşi că echipa CBRE va pune în valoare potenţialul remarcabil al Timpuri Noi Square”, spune Antoniu Panait, Managing Director Vastint România.

„Suntem onoraţi şi încântaţi să colaborăm cu Vastint România pentru administrarea clădirilor de birouri din Timpuri Noi Square şi astfel să ne extindem serviciile de property management în clădirile de birori din Bucureşti şi din ţară. CBRE are capacitatea şi expertiză necesară şi abia aşteptăm să o putem dovedi partenerilor noştri. Timpuri Noi Square este cel mai mare complex de clădiri de birouri din România, are cele mai avansate dotări tehnologice pe care le oferă chiriaşilor săi în spaţii de birouri cu un design interior remarcabil”, adaugă Luiza Moraru, Head of Retail&Asset Services, CBRE România.

CBRE îşi adaugă astfel în portofoliul de property management încă o clădire de birouri de clasa A, fiind consultantul de real estate cu cele mai multe mandate de property management şi leasing din piaţă românească care administrează aproximativ 390.000 mp în Bucureşti şi alte 5 oraşe din ţară. CBRE asigură managementul Green Gate, Sun Offices, Sun Plaza şi Veranda Shopping Center din Bucureşti, Vivo Cluj, Vivo Constanţa, Vivo Baia Mare, Vivo Piteşti şi Felicia Shopping Center din Iaşi.