Veka lansează în iunie un nou produs destinat producției de tâmplărie termoizolantă

Veka lansează în România o inovaţie în domeniul sistemelor de profile PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă – VEKA SPECTRAL, conform unui comunicat al companiei. Noua soluţie propusă, care se diferențiază printr-un design unic din perspectiva finisării suprafețelor vizibile ale profilelor, va fi disponibilă în ţara noastră începând cu luna iunie.

„Într-o piaţă aflată în continuă schimbare, unde cerinţele şi aşteptările clienţilor cresc de la o zi la alta, propunem o nouă soluţie capabilă să răspundă celor mai riguroase exigenţe. Nevoia de inovație și de o diversificare a culorilor şi design-ului, pentru ca profilele PVC să se armonizeze în universul creat de arhitecţi, au condus la crearea unui nou concept – VEKA SPECTRAL. Datorită unei rezistențe deosebite împotriva zgârieturilor și a factorilor de mediu, dar și a faptului că beneficiază de durabilitatea clasei A, exclusivă în cadrul soluțiilor Veka, noua platformă cromatică vine cu o garanție de 10 ani cu privire la rezistența la intemperii.”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager Veka România.

O nouă dimensiune estetică

VEKA SPECTRAL propune un design original şi o paletă cromatică ultramată, în premieră, pentru a răspunde astfel tendințelor actuale şi viitoare. Procesul rafinat de lăcuire prin călire conferă o senzație catifelată la atingere, asigură o rezistență sporită la zgârieturi şi factori naturali externi. În plus, efectul Anti-Graffiti protejează împotriva amprentelor, respinge impurităţile şi facilitează curăţarea ușoară. Inovaţia în tehnologia finisării suprafeţelor constă şi în diversificarea design-ului prin efecte metalice, ceea ce permite un răspuns scurt la toate tendinţele arhitecturale posibile.

Primele trei culori din gamă (anthrazit ultramatt, fenstergrau ultramatt şi umbra ultramatt) sunt definite prin eleganță și sunt dedicate clienților cu viziune, care își doresc un design atipic în locuințele lor. Pentru a răspunde cât mai multor cerinţe, VEKA pregăteşte în continuare diverse modele şi texturi, dar şi alte versiuni de culori, de la ultra-matt la high-gloss.

Ca toate celelalte soluţii VEKA, și noul concept a fost supus testelor RAL, inclusiv prin expunerea constantă la temperaturi înalte și umiditate extremă, într-o cameră climatică, precum și iradierea cu lumină UV și ploaie simulată.