Afacerile Reynaers Aluminium au crescut cu 15%

Reynaers Aluminium, unul dintre liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere, a înregistrat în prima jumătatea a anului 2017 afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro, cu 15 % mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016, și anunță furnizarea soluțiilor pentru proiectul rezidențial One Charles de Gaulle, un complex rezidențial exclusivist cu apartamente de lux situat în cartierul Primăverii din București.

Primele 6 luni ale anului 2017 au adus reprezentanței Reynaers din România o cifră de afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro în urma unor noi proiecte intrate în portofoliu. Unul dintre ele este One Charles de Gaulle, pentru care Reynaers a creat o soluție personalizată de tâmplărie, adaptată la exigențele actuale de eficiență energetică.

Eficiența energetică este una dintre cele mai importante teme ale proiectelor Reynaers Aluminium în ultimii ani. Cele mai noi profile dezvoltate anticipează directivele europene și prevăd soluții inovatoare pentru etanșeitatea la aer și consumul durabil de energie în proiecte care demonstrează că astăzi nu mai există nicio diferență între standarde de proiectare și construcții în București, Londra, Paris sau New York.

„Atunci când vorbim despre dezvoltare durabilă, pe lângă integrarea construcțiilor în contextul vizual al orașului, suntem atenți mai ales la tratarea cu responsabilitate a mediului înconjurător și a nevoilor lui. Pornind de la această misiune, în cadrul Reynaers dezvoltăm concepte și tehnologii pentru a obține soluții de cea mai înaltă calitate care nu inhibă creativitatea estetică și funcțională. Suntem mândri să putem afirma că nu există diferențe la standardele de proiectare și construcție pentru proiectele dezvoltate de către Reynaers în Bucureşti şi în marile orașe ale lumii, Londra, Paris sau New York. Unul dintre obiectivele Reynaers este de a contribui semnificativ în atingerea celor mai ambițioase obiective ale directivei de Eficiență energetică a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero și în același timp, de a oferi arhitecților libertatea de a-și transforma creațiile în realitate”, a declarat Daniel Popa, Country Manager, Reynaers Aluminium România.

ONE CHARLES DE GAULLE, București

În România, unul dintre cele mai exigente proiecte din puncte de vedere al eficienței energetice și al complexității pentru care Reynaers a creat soluții personalizate este ansamblul One Charles de Gaulle care respectă criteriile unei locuințe verzi și este certificat de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC). Proiectul One Charles de Gaulle este dezvoltat de către compania One United Properties SA și prevede 33 de unități locative distribuite în două clădiri, cu subsol comun și 55 locuri de parcare. Ansamblul rezidențial va fi finalizat în decembrie 2017. Pentru acest proiect, Reynaers a creat un toc nou pentru sistemul de ferestre SL 38 care integrează termoizolația și hidroizolația și a dezvoltat profile rigidizate pentru sistemul de glisante, dimensiunile și greutatea sticlei fiind de aproximativ 500 kg.