Un start-up din New York ridică un complex rezidențial într-o zonă neexploatată din Brașov

Start-up-ul new-yorkez ClickandImprove.com, o platformă care permite americanilor să contrecteze de acasă servicii de renovare ale caselor sau apartamentelor în care locuiesc, investește 14 milioane de euro în construcţia Signature, un complex rezidenţial cu peste 300 de locuinţe în Braşov, în zona Carrefour, o zonă neexploatată din punct de vedere rezidenţial până în prezent, scrie www.bzb.ro.

Proiectul va fi format din două clădiri de 14 şi, respetiv, 7 etaje şi va avea în final 195 şi, respectiv, 119 apartamente. Complexul va fi construit în locul pe care cu ani în urmă omul de afaceri Dan Cămârzan intenţiona să construiască un proiect de birouri – Kronvest Business Park. Proiectul a fost însă abandonat odată cu venirea crizei.

Dezvoltatorul complexului a montat până în prezent parterul clădirii Manhattan în mai puţin de o zi. În opt ore au fost montate 13 apartamente, anunţă compania într-un comunicat de presă.
„Tehnologia a fost adaptată şi pusă în practică de către o echipă de profesionişti, pentru realizarea uneia din cele mai atrăgătoare proiecte de dezvoltare imobiliară din Braşov. Proiectul este în lucru, cele trei niveluri de parcare subterană sunt finalizate, parterul s-a montat în 8 ore şi în următoarea perioadă urmează finalizarea blocului, prima clădire dezvoltată, ce va întâmpina locatarii în cele 195 de apartamente dispuse pe 16 niveluri (P+14+ETH)”, se arată în documentul citat.