Decathlon deschide un magazin la Botoșani și ajunge la 20 de unități în România

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide în data de 7 iulie 2017 primul magazin din Botoșani, în incinta Botoșani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Acesta este cel mai recent magazin deschis de companie în acest an, rețeaua ajungând la un număr total de 20 de centre de desfacere la nivel de țară.

“Anul acesta continuăm extinderea rețelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de toți românii care iubesc sportul și un stil de viață antrenant și sănătos. Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botoșani, pentru că am avut numeroase reacții pozitive de la clienți fideli, care își doreau un magazin Decathlon în orașul lor. Suntem siguri că vom avea în continuare o relație și mai apropiată cu botoșănenii și că vor aprecia gama variată de produse pe care le-o punem la dispoziție, cu o calitate garantată și prețuri mici tot anul”, a declarat Alex Domșa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Magazinul Decathlon din Botoșani pune la dispoziția sportivilor un număr de peste 5.000 de articole și echipamente, destinate utilizării în peste 50 de sporturi. Produsele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă și se disting prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului.

Magazinul are o suprafață de 1100 m2 și este proiectat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv. Noul magazin oferă echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați, având o garanție de minim doi ani. Acestea pot fi achiziționate și în cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresa www.decathlon.ro.

“Decathlon reprezintă cea mai bună soluție pentru cei care iubesc sportul și doresc să achiziționeze echipamente performante, tehnice și cu o calitate garantată, care să îi ajute să beneficieze de o experiență sportivă plăcută. Pe lângă produsele și echipamentele de top, vom organiza periodic și evenimente sportive specifice, de care toți botoșănenii se vor putea bucura în mod gratuit”, a afirmat Marc Pitner, Director de magazin, Decathlon Botoșani.

Primul astfel de eveniment a avut loc în weekendul de dinaintea deschiderii, în zilele de 1 și 2 iulie. Decathlon i-a invitat pe botoșăneni să facă sport împreună, în aer liber, și a organizat competiții sportive cu premii surpriză în Parcul Mihai Eminescu. Peste 2000 de persoane au participat în cele doua zile de eveniment, iar cu această ocazie pasionații de sport au avut ocazia să testeze gratuit diverse produse marca Decathon, pentru a descoperi tehnicitatea si imaginea multisport.

Decathlon i-a surprins pe cei prezenți cu 100 de invitații VIP la inaugurarea magazinului din data de 6 iulie și cu 100 de tichete care le aduc un premiu special la vizita în magazin.

Magazinul este inaugurat pe data de 6 iulie, în prezența oficialităților locale, a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din Botoșani, alături de acești clienți VIP, care se pot bucura de achiziționarea în premieră a articolelor sportive de calitate, la cele mai mici prețuri.