NEPI a început construcția Shopping City Râmnicu Vâlcea

Sud-africanii de la NEPI au început construcția, la Râmnicu Vâlcea, a viitorului parc de retail, investiţie ce o să intre în competiţie cu mall-urile deja existente ale oraşului: River Plazza Mall şi Winmarkt. Preţul convenit a fost similar cu al celorlalte terenuri achiziţionate de firma NEPI. Dezvoltatorul imobiliar a anunțat că inaugurarea noului mall din Râmnicu Vâlcea, se va face la finalul acestui an. Shopping City Râmnicu Vâlcea este o investiţie care se ridică la 40 de milioane de euro. Poziționat pe malul râului Olt, Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de anul acesta, va avea și o parcare de 900 de locuri, scrie www.voceavalcii.ro.

Shopping City Râmnicu Vâlcea va include branduri internaţionale de renume, unele în premieră în regiune. Printre chiriaşii centrului comercial se numără deja unul dintre cei mai mari retaileri de electronice şi electrocasnice din România, reprezentanţe ale unuia dintre cei mai mari retaileri internaţionali de fashion şi un hipermarket Carrefour.

Noul centru va dispune de aproximativ 14.000 de metri pătraţi de branduri de fashion, o suprafaţă pentru hipermarket şi servicii de 10.000 de metri pătraţi şi una de 3.000 de mp pentru zona de restaurante şi divertisment.

Shopping City Râmnicu Vâlcea completează oferta de divertisment cu un cinematograf multiplex, dotat cu şase săli, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino şi o terasă de peste 350 de metri pătraţi, cu vedere spre râul Olt.

“Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi primul centru comercial full concept din regiune, care va oferi atât locuitorilor din judeţul Vâlcea, cât şi celor din zonele adiacente o diversitate de produse şi servicii pentru toate categoriile de public. Este un proiect care va redefini standardele de calitate şi va modifica piaţa de retail din regiune, datorită ofertei atractive de divertisment, dotările de ultimă generaţie şi mixul complet de chiriaşi”, a declarat Adina Ciobanu, asset manager NEPI.