Synergy Construct a fost desemnată antreprenor general pentru execuţia fazelor 3 şi 4 ale proiectului GVI Town

Compania, cu proiecte în derulare în România, Georgia, Turcia și Germania, a fost desemnată antreprenor general pentru execuția fazelor 3 și 4 ale proiectului rezidențial GVI Town.

“Primele şase luni ale acestui an ne-au adus multe provocări, dar şi multe satisfacţii. Efervescenţa pieţei construcţiilor din România ne-a determinat să mobilizăm o parte importantă a resurselor şi capabilităţilor noastre pentru a accesa noile oportunităţi de proiecte din ţară. GVI Town este una dintre aceste oportunităţi și suntem entuziasmaţi să începem lucrările de antrepriză generală. Echipa noastră este dedicată execuţiei fazelor 3 şi 4 ale proiectului în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate”, a spus Savas Günata, managing partner Synergy Construct.

Despre GVI Town

Localizat pe Str. Vântului Nr. 4-6 în Bucureşti, GVI Town este un complex rezidenţial dezvoltat de companiile israeliene Gindi Rom Vântului şi Real Sol și proiectat de Axis Design. Suparafața totală a terenului este de 5.286 mp. Complexul va fi construit în 4 faze şi va avea la livrare, 261 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere.

Primele două faze, care includ o clădire cu regim de înălţime S+P+9Et.+Et.10 retras, cu un total de 135 de apartamente şi o suprafaţă totală construită de 12.200 mp au fost livrate în 2016. În fazele 3 şi 4 Synergy va execută lucrările de antrepriză generală pentru o clădire cu regim de înălţime S+P+9Et.+Et.10 retras, cu 126 de apartamente şi o suprafaţă totală construită de 13.216 mp.

Proiecte derulate de Synergy

Synergy are proiecte în derulare în România, Georgia, Germania şi Turcia. În România Synergy este antreprenor general pentru primele două fazele ale complexului rezidenţial Estic Park (Bucureşti). Cele două faze includ 250 de apartamente cu o suprafaţă totală construită de 30.000 mp. Acest complex rezidenţial modern, localizat pe Șos. Dobroești este dezvoltat de Eagle Estate Developments şi va fi livrat în mai multe faze. Una dintre cele mai prestigioase instituţii de educaţie din România, American Internaţional School of Bucharest a desemnat Synergy că antreprenor general pentru execuţia unei grădiniţe cu o suprafaţă de 4,873 mp, în extinderea şcolii. Proiectul va fi livrat în iulie 2017. Un alt proiect contractat de curând va avea o suprafaţă construită de 6.300 mp şi va include un depozit şi un atelier. Proiectul va fi construit pentru Aston, în interiorul Bucharest West Logistic Center- un proiect care a fost livrat tot de Synergy în 2009.