Ce spune Hornbach despre investițiile în piscine și acoperișuri

Tot mai mulți romȃni au ales în 2016 și 2017 să ȋși amenajeze piscine moderne, de dimensiuni mai mari, pe lângă cele gonflabile, conform Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit .

”Am observat, ȋn ultimul an, și o tendință de evoluție a calității piscinelor și materialelor alese de clienți. Am vȃndut semnificativ mai multe piscine cu pereți metalici, din lemn sau cu cofraj din polistiren. Modelele variază ȋn funcție de sistemul de amplasare. Avem, astfel, piscine supraterane, semi-ȋngropate și ȋngropate. De asemenea, preferințele pentru forma acestora s-au diversificat, optând, pe lȃngă cele rotunde și pentru forme ovale, dreptunghiulare sau octogonale”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Reprezentanții companiei ȋi sfătuiesc pe posesorii de piscine să acorde o atenție sporită verificării și, mai ales, ȋntreținerii apei dar și scărilor amplasate ȋn exterior sau ȋn interior, ȋn special atunci cȃnd sunt folosite și de către copii.

Țigla metalică – prima alegere pentru acoperișuri

Ȋn ceea ce privește alegerile romȃnilor atunci cȃnd construiesc acoperișul casei, acestea rămȃn constante. Astfel, țigla metalică este, ȋn continuare, preferată ȋn fața altor soluții, vȃnzările pe acest segment cunoscȃnd o creștere semnificativă, de aproximativ 12 procente.

Din acest motiv, Hornbach și-a diversificat portofoliul pe această grupă, adaugȃnd noi produse. Printre ele se numără țigla metalica Gerard, cu acoperire de piatră naturală, care conferă siguranță pentru acoperiș ȋn orice condiții climatice, are componente 100% reciclabile și generează mai puține emisii de CO2. De asemenea, țigla metalică ȋn panouri mici Novatik și țigla metalică Tondach se numără printre noutățile disponibile ȋn magazine.

„Conform statisticilor, perioada iulie-august este considerată ca fiind cea mai potrivită pentru a efectua lucrări la acoperișul casei, ȋn special datorită cantității mici de precipitații. Tocmai de aceea, am ales ca la ȋnceputul lunii august, magazinele Hornbach din țară să vină ȋn ȋntȃmpinarea celor interesați de acest tip de proiecte. La standurile dedicate, clienții vor primi explicații referitoare la materiale, montaj, dar și sfaturi despre alegerea sistemului pluvial potrivit. Celor care nu au timpul necesar pentru a-și realiza singuri lucrările, le punem la dispoziție servicii profesionale de montaj pentru care Hornbach oferă o garanție de doi ani”, mai precizează Mugurel-Horia Rusu.