Decathlon dublează suprafaţa magazinului din Pallady

Decathlon inaugurează pe 24 august 2017 magazinul extins din incinta centrului comercial Pallady (Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, Bucureşti). Aceasta este cea de-a doua inaugurare din acest an a companiei, după deschiderea primului magazin la Botoşani.

“Ne bucurăm că dezvoltarea din acest an a reţelei de magazine presupune, pe lângă deschiderea unor noi spații comerciale, şi modernizarea celor existente deja. În Bucureşti suntem prezenţi cu 4 puncte de desfacere, care adună în fiecare săptămână peste 32,000 pasionaţi de sport şi iubitori de mişcare. Pentru a-i bucura cu experiențe cu adevărat speciale, magazinul Decathlon din Pallady este primul care se bucură de o extindere: dublarea spaţiului. Astfel, le oferimbucureştenilor o serie de motive în pluspentru a-l îndrăgi – un spaţiu mai mare pentru testare, mai multe articole şi echipamentede ultimă generaţiela prețuri avantajoase, dar şi o sursă de inspiraţie pentru următoareleiniţiative sportive. Suntem siguri ca noul concept va fi extrem de apreciat de toţi iubitorii sportului şi sperăm să îl implementăm şi în cadrul altor magazine”, a declarat Gabriel Iliescu, Director de magazin Decathlon Pallady.

Noul spaţiu are o suprafață de 4,200 m2, dublă faţă de cea iniţială și respectă cele mai înalte standarde internaționale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv. Procesul de modernizare şi extindere a durat 5 luni. Datorită strategiei de extindere, reprezentanţii Decathlon se aşteaptă la o creştere a numărului de vizitatori cu 40% până la sfârşitul anului în acest punct de desfacere. Magazinul din Pallady este primul spaţiu extins din Bucureşti.

În primul magazin extins din Bucureştisunt disponibile peste 8,000 de modele și echipamente, destinate utilizării în peste 60 de activităţi sportive, precum drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele.

Consumatorii vor avea la dispoziţie un spaţiu mai mare pentru testare, dar şi produse la un raport excelent calitate – preț, ce se diferenţiază pe piaţa articolelor sportive prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate, inovațieși o garanție de minim 2 ani. Acestea se adresează tuturor persoanelor, indiferent de categoria de vârstă şi preferinţele sportive.

Inaugurarea va fi marcată în prezenţa unor invitaţi speciali din partea a 6 cluburi sportive, care vor derula exerciţii demonstrative pentru publicul prezent.

Reţeaua de spaţii comerciale Decathloneste formată din 20 de magazine, amplasate strategic pe întreg teritoriul ţării. Cel mai recent magazin al retailerului sportiv a fost deschis la Botoşani, fiind al cincilea din regiunea Moldovei. Acesta a fost inaugurat în data de 6 iulie în prezenţa oficialităţilor locale, a unor sportivi şi reprezentanți ai cluburilor sportive din oraş.