Dedeman a investit 16,5 milioane de euro într-un magazin nou, la Iași

Retailerul de materiale de construcții și amenajări interioare Dedeman a inaugurat un magazin în Iași, care îl va înlocui pe cel amplasat în cartierul Manta Roșie din oraș. Investiția totală în noul magazin a fost de 16,5 milioane de euro. Unitatea se întinde pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați

“Prin înlocuirea magazinului din Manta Roșie cu această nouă investiție dorim să le oferim clienților noștri un magazin mai accesibil, mai bine structurat și organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai ușor inspirație și soluții pentru toate planurile lor. Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toți clienții noștri să beneficieze de această experiență îmbunătățită”, a declarat Dragoș Pavăl, președinte Dedeman.

Magazinul din Iași este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea magazinului din Turda.