Albedra extinde proiectul Nordic Residence Park din Timișoara

Compania Albedra a decis să construiască alte 40 de case în complexul Nordic Residence Park situat în nordul Timișoarei, strada Arinului, Dumbrăvița, conform www.tion.ro. Întregul proiect, întins pe o suprafață de peste 70.000 mp, este construit în jurul celui mai mare parc dezvoltat de un investitor privat și dedicat rezidenților.

„Ne-am dorit încă de la început să construim mai mult decât un cartier, să dezvoltăm o comunitate, care să beneficieze de confort deplin. În acest moment, ne situăm în etapa în care ne putem uita în urmă zâmbind și putem privi senini spre viitor. Pentru că am reușit să formăm acea comunitate pe care ne-am dorit-o și avem planuri să o dezvoltăm. Ne mândrim cu faptul că am asfaltat 6 străzi de acces aferente cartierului, am realizat și amenajat parcul din centrul cartierului și am efectuat rețelele pentru toate utilitățile necesare: apă, canalizare, gaz, curent”, a declarat Sorin Drăghici, CEO Albedra.

În prezent, cele 76 de case aferente primelor două loturi sunt vândute în procent de 99% și s-a început construcția celui de-al treilea lot, unde există deja 5 case vândute și 4 rezervate. Prin acesta, la suprafața actuală a cartierului se vor adăuga 10.000 mp pe care se va construi o gamă variată de modele de case (individuale, duplex și înșiruite). Dezvoltatorul promite că acestea vor respecta cu strictețe standardele de calitate care au adus succesul proiectului, vor avea volumetrii moderne, culori deosebite și un ambient general familial.