Dimri Construction mai adaugă alte trei blocuri la prima fază din proiectul West Towers

Subsidiara locală a dezvoltatorului imobiliar, Y.H. Dimri, Dimri Construction, va continua prima fază a proiectului West Towers din Prelungirea Ghencea, București, cu încă trei blocuri după ce a primit în luna septembrie anul curent autorizații de construcție, scrie Wall-Street.

Primul bloc din cadrul primei faze de construcție a proiectului a fost finalizat la finele lui 2016 și a cuprins un număr de 95 de apartamente, concepute pentru a putea fi cumpărate și prin programul Prima Casă. În prezent, autorizațiile de construcție obținute de către Dimri Construction vizează blocurile 2,3 și 4 și vor însuma aproximativ 280 de apartamente.

Proiectul West Towers este situat în Preungirea Ghencea, nr. 350-356. În zona, prețul pe metru pătrat pornește de la 900 de euro. A doua fază a proiectului, compusă din blocurile 5-11, ar urma să ia startul în perioada 2018-2019, potrivit site-ului de prezentare West Towers.

La finele lui 2015, Dimri Construction anunță că a reluat planurile de extindere în România, cu un proiect de 1.045 de locuințe în zona Ghencea. La finalizare, Dimri West Towers va cuprinde 11 blocuri cu un total de peste 1.000 de apartamente.