Începe Salonul Imobiliar București, ultimul târg al anului

Cele mai noi proiecte rezidențiale din București își vor prezenta în premieră oferta în cadrul ultimului târg imobiliar al anului care are loc între 17-19 noiembrie 2017 la Palatul Parlamentului.

– Green Park Herăstrău – 164 de apartamente pe strada Barajul Argeșului, reprezentat de The Concept Group
– Soho Unirii – 236 de apartamente pe strada Verzișori, reprezentat de The Concept Group
– Baba Novac Residence – 363 de apartamente la intersecția Străzii Dristorului cu Baba Novac, reprezentat de Coldwell Banker Moșilor
– Aviației Park – 176 de apartamente lângă parcul Herăstrăru, reprezentat de Coldwell Banker Moșilor
– Cel mai nou proiect din zona Domenii – Luxuria.

În total, peste 70 de ansambluri rezidențiale vor fi prezente în cadrul Salonului Imobiliar București, inclusiv proiectele care au livrat cele mai multe unități din acest an pe piața bucureșteană: Metalurgiei Park Residence, Greenfield Residence și Cosmopolis, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a cumpăra un apartament recent finalizat. Piața veche cu apartamente construite înainte de anul 2000 va fi și ea promovată cu oferte de vânzare și închiriere, într-o zonă special amenajată.

Ajuns la a treia ediție, Salonul Imobiliar București s-a impus drept unul din cele mai importante evenimente de profil, desfășurându-se acum în trei săli din cadrul Palatului Parlamentului: IC Brătianu, Take Ionescu și Unirii. Vizitatorii vor fi așteptați cu șampanie, baruri mobile, zone speciale de fumători, drive-test, masaj & relaxare, lounge-confort și parcare dedicată.Accesul vizitatorilor se va facedin bvd Unirii – Pța Constituției. Programul de vizitare este următorul: vineri, între 12.00- 19.00, ultima oră de intrare – ora 18.00, sâmbătă între 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare – ora 18.00, duminică între 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – ora 17.00. Prețul unui bilet este de 20 lei.

DESPRE SALONUL IMOBILIAR – Face parte din portofoliul K Group, un consorțiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuală cumulată pe grup de 2,5 milioane EUR. Povestea K Group începe în urmă cu 18 ani, când a pus bazele Bon Mariage, prima agenție full service de organizare de nunți. În 2007 a început să organizeze târgul de nunți, Mariage Fest, care are în prezent trei ediții pe an, cu o medie de 7.500 de vizitatori per ediție, iar din 2012 organizează anual Salonul Auto Moto, un eveniment maraton cu un trafic de 50.000 de persoane. Cu Salonul Imobiliar, K Group închide un cerc al evenimentelor pe care le organizează pentru cele mai importante momente din viața unei famili: nunta, achiziționarea unui autoturism și a locuinței.