Hagag a cumpărat două clădiri situate pe Calea Victoriei și un teren de 3 ha. lângă pădurea Pipera

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, îşi consolidează poziţia pe piața dezvoltatorilor de top din România, îmbogățindu-și portofoliul de proprietăți cu două clădiri situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera. Dezvoltatorul plănuiește investiții a căror valoare va atinge 70 de milioane de euro.

Alături de investiția de 90 milioane de euro în proiectul rezidențial H Pipera Lake deja anunțată, grupul atinge în acest moment un total al investițiilor pe piața din Romania de 150 milioane de euro.

Primul trimestru al anului 2018 încununează investiția de 20 de milioane de euro a companiei prin înscrierea în portofoliu a două proprietăți situate pe una dintre arterele centrale ale Bucureștiului – Victoriei 109 (fostul sediu Petrom) și Victoriei 139 și a unui teren de peste 3 hectare situat în apropierea pădurii Pipera. Materializarea planurilor de consolidare și modernizare a celor două clădiri presupun dublarea investiției inițiale.

Hagag Development Europe intră pe piața din Romania într-un moment în care abordarea față de evoluția pieței imobiliare este în schimbare, investind profesionalism și resurse în proiectele sale.

“Am ales România deoarece am identificat aici o piaţă cu un foarte mare potenţial de dezvoltare, cu multe oportunităţi și o vizibilă creștere economică. Am intrat pe piaţă încă de acum 2 ani, dar până acum ne-am concentrat pe achiziția de proprietăți. Am dedicat mult timp achiziției de terenuri bune și nu am făcut compromisuri. Am investit până în prezent peste 20 de milioane de Euro, iar anul acesta plănuim să investim încă 50 de milioane de euro în achiziții și dezvoltare”, declară Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel.

“Indiferent că discutăm despre construcții noi sau despre renovarea și modernizarea unor cladiri deja existente, accentul este pus pe calitate. În ceea ce privește proiectele imobiliare de tip comercial, spațiile vor beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile moderne. În plus, vom armoniza arhitectura clădirilor existente cu tendințele moderne de amenajare a spațiilor de birouri sau de retail”, a adăugat Andreea Hamza, Marketing Manager al Hagag Development Europe.