Tagor construiește nouă blocuri în faza a doua a proiectului Adora Forest din Timișoara

Dezvoltatorul imobiliar Tagor a demarat lucrările de construcție pentru faza a doua a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în partea de nord-est a orașului Timișoara, scrie www.tion.ro. Complexul va include în total nouă blocuri cu aproximativ 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.
Primul bloc cu 107 apartamente este dat în folosință și ocupat integral, cele 115 apartamente din cadrul celui de-al doilea bloc fiind deja rezervate în proporție de 40%.

Antreprenorul general este compania de construcţii Danya Cebus, parte a grupului Africa-Israel Investments.

Ambele clădiri sunt organizate în regimul de înălțime P+11 etaje și beneficiază de cele mai bune dotări și facilități, precum și finisaje de calitate premium. Cea de-a doua clădire oferă apartamente cu 2, 3, respectiv 4 camere, de asemenea și apartamente cu grădină.

Clădirile beneficiază de locuri de parcare supraterane, acces facil la magazinele de proximitate și un parc amenajat cu spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

Achiziționarea unui apartament aflat în stadiu de construcție oferă clienților prețuri promoționale începând de la 1.100 euro/mp util plus TVA.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor, acesta deținând în prezent 4 proiecte rezidențiale: Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, Adora Pipera în nordul capitalei, Adora Park în Arad și Adora Forest în Timişoara.