Primo Pin și Eren Cons ridică un proiect imobiliar în zona Dârste-Noua, Brașov

Dezvoltatorul imobiliar Primo Pin, controlat de omul de afaceri Paul Iulian Enache, în colaborare cu compania Eren Cons, ambele parte a grupului EREN, vor dezvolta un nou proiect rezidenţial în Braşov, în valoare de peste 11 milioane de euro, scrie www.bizbrasov.ro.

Proiectul este denumit House Residence 2 şi va fi primul proiect imobiliar de amploare din zona Dârste-Noua, vizavi de fabrica de bere. Complexul va cuprinde 240 de apartamente şi se va întinde pe o suprafaţă de 6.800 mp. Construcţia se va desfăşura în perioada iunie 2018 – noiembrie 2020 în trei etape de predare, dintre care prima va fi finalizată în noiembrie 2019.

„Este o oportunitate să fim primii care construiesc aici. Cu House Residence 2 mizăm pe timp câștigat și un stil de viață sănătos –și aproape de oraș, și aproape de natură. House Residence 1 ne recomandă prin rezistență și calitate. Dar ne dorim să creăm mai mult de atât. Un loc în care oamenii să se simtă aproape de natură, fără să-i deconectăm de facilitățile orașului. House Residence 2 le îmbină perfect. Cu acces la DN și șoseaua de centură, aproape de centrele comerciale (Metro, Decathlon, Carrefour), cu facilități educaționale și cu spații de agrement în imediata apropiere (pădure, parc Aventura, parcul și lacul Noua, terenuri de tenis), e locul ideal ca să rămâi aproape de tot ce contează”, precizează Ruxandra Moraru, General Manager House Residence 1 si 2.

Lucrările vor începe în iunie 2018, iar proiectul va cuprinde 3 etape de predare – noiembrie 2019, iunie 2020 și noiembrie 2020.

Proiectul anterior dezvoltat de Primo-Pin se numeşte House Residence 1 şi este situat în Tractorul. La finalul anului 2017, toate cele cinci blocuri cu 160 de apartamente erau vândute.

Printre proiectele cu care s-a remarcat constructorul Eren Cons se numără construcţii precum Ferma agricolă Amaru Trade din Buzău, Electronia Office Park din Bucureşti, Fabrica de cherestea JWC Romwood din Întorsura Buzăului, cât şi spaţii şi sisteme pentru clienţi precum Mega Image, Billa, Olympus, Pirelli, Allianso, Alpine, Audi sau Praktiker.