Wallberg Properties termină prima fază din proiectul Sunnyville Residence din Brașov

Dezvoltatorul Wallberg Properties va finaliza luna viitoare prima fază a proiectului Sunnyville Residence din cartierul Răcădău din Brașov. Lucările au început în 2015. Clădirea cuprinde 83 de apartamente.

Concomitent, Wallberg Properties pregăteşte intens lucrările de construcţie la a doua fază a proiectului, clădirea Garden, totalizând 97 de apartamente, valoarea proiectului depăşind 6,2 milioane de euro.

„Am organizat deja şantierul şi vom construi foarte rapid faza II. Spre deosebire de prima etapă, introducem un concept nou, acela de grădini verticale care se potriveşte foarte bine în zona în care dezvoltăm, una din cele mai verzi zone ale Braşovului. Vom integra soluţii tehnice de ultimă generaţie care să aducă elemente utile în viaţa viitorilor locatari, dezvoltând astfel un concept de locuire”, declară Valentin Morar, dezvoltatorul proiectului.

Faza a doua a proiectului Sunnyville Residence va fi compusă dintr-un mix de apartamente. În clădire vor exista 27 studiouri, 57 de apartamente cu 2 camere, 11 unităţi cu 3 camere şi 2 apartamente cu 4 camere. Clădirea va fi construită în 18 luni, astfel încât toate apartamentele contractate să fie predate până la finalul anului 2019. Pentru această etapă, dezvoltatorul beneficiază de o finanţare de 3.9 milioane de euro de la Piraeus Bank.