Opsan din Turcia deschide o fabrică în parcul CTP din Pitești

Producătorul turc de componente pentru industria auto Opsan a închiriat 5.000 de mp în parcul logistic al dezvoltatorului CTP la Piteşti, unde se va ridica o clădire după specificațiile tehnice indicate de chiriaș, și va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate și inovație privind eficiența energetică. Tranzacția dintre Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.Ş.) și CTP a fost intermediată de Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare.

„Această primă tranzacție din sectorul productiv reprezintă pentru echipa Dunwell atât finalizarea unui proces de durată, cât și confirmarea capacității noastre de a activa cu succes pe acest segment al pieței imobiliare și de a ne servi clienții cu expertiza noastră. Rezultatul colaborării cu Opsan și CTP ne dă încredere pentru următoarea perioadă, acum concentrându-ne eforturile spre celelalte proiecte aflate în pipe-line”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Extinderea Opsan în România și alegerea construirii primei unități productive la Pitești este atât o consecință a unui nivel de calificare ridicat al forței de muncă românești în general și din sectorul industriei auto în special, dar și datorită infrastructurii existente în zonă. Experiența și calitatea unităților de producție dezvoltate de CTP, au contat de asemenea foarte mult în definitivarea acestei tranzacții.

„Alegerea de către Opsan a CTPark Pitești pentru dezvoltarea primei lor investiții în România este pentru noi o confirmare că CTP își îndeplinește cu succes rolul de a oferi cele mai bune soluții clienților săi. Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spații de producție adaptate nevoilor lor, precum și birouri, în așa fel încât angajații noului nostru chiriaș să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a-și desfășura activitatea”, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.