Promoție Elis Pavaje: 25% reducere la modelele Fantasia și Cortina P4

Elis Pavaje, liderul pieței de pavele și produse din beton vibropresat din România, desfășoară în perioada 1 mai – 15 iunie campania promoțională Prinde ofertă: 25% reducere pentru pavelele Fantasia și Cortina P4, adresată în principal clienților persoane fizice. Promoția se derulează la nivel național, exclusiv prin rețeaua de distribuitori Elis Pavaje. „Cele 2 modele selectate pentru a fi promovate în această campanie sunt în topul preferințelor clienților noștri, la nivel național. Succesul acestor modele se datorează, pe de o parte, coloristicii speciale, un mix modern și vibrant de culori, și, în egală măsură, formei pavelelor Fantasia și Cortina P4.” declară Bianka Dobre, Director de marketing Elis Pavaje.

Tendințele la nivel mondial în amenajări exterioare arată o preferință din ce în ce mai mare a clienților pentru pavele de dimensiuni medii și mari, precum și pentru modele formate din mixuri de dimensiuni.

Astfel, modelul Fantasia, alcătuit din trei pavele de dimensiuni variate, care se îmbină perfect, creează un spațiu elegant, organizat şi curat, iar designul rezultat din combinația de degradeuri conferă un aspect atins de patina timpului. 

Cortina P4 impresionează prin mixul special de nuanţe şi formele drepte şi simple ale dalelor şi este ideal pentru a crea senzaţia unui spaţiu larg, aerisit şi bine structurat. Este recomandat în special pentru amenajarea teraselor, foişoarelor şi curţilor.

 

 

În promoție intră gama întreagă de culori a celor două produse:

  •  Fantasia – culorile maro patinat, albastru patinat, gri patinat și cafe
  •  Cortina – culorile cafe, dolomit, granit și tempo. 

Campania promoțională se desfășoară exclusiv în magazinele distribuitorilor Elis Pavaje din întreaga țara. Lista magazinelor participante este disponibilă pe site-ul producătorului Elis Pavaje, aici (hyperlink cu LP promoție și tracking code). De asemenea, puteți opta pentru un montator autorizat Elis Pavaje, care va oferă garanție pentru montaj, accesând secțiunea montatori (hyperlink cu pagină montatori și tracking code) din site, selectând județul în care doriți să faceți amenajarea.

Puteți achiziționa modelele Fantasia și Cortina P4 la prețurile promoționale cu 25% reducere în perioada 01 mai-15 iunie.Promoția este valabilă în limita stocului disponibil. Amenajare plăcută!