Hagag Development Europe anunță încă un proiect rezidențial de top: H Eliade 9 Residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, se menține în rândul celor mai activi jucători din sectorul imobiliar, anunțând un nou proiect pe piața apartamentelor de lux din București: H Eliade 9 Residence.

H Eliade 9 Residence va fi dezvoltat în prestigiosul cartier Primăverii, chiar pe Bd. Mircea Eliade, pe un teren de 2.000 mp. Ansamblul va avea o suprafața totală construită de aproximativ 6.000 mp construiți. Proiectul va beneficia de un regim de înălțime de S+P+4+5R și va găzdui 35 de apartamente exclusiviste, deservite de 70 de locuri de parcare subterane și supraterane. La momentul actual, 25% din unități sunt deja rezervate.

“Suntem încrezători în abilitatea pieței din România de a atrage investiții în sectorul imobiliar, și suntem, totodată, conștienți că proprietățile imobiliare trebuie să se alinieze tendințelor actuale. În baza acestor considerente, ne-am propus să ne concentrăm pe livrarea de proiecte care să acopere atât segmentul de rezidențial, cât și cel de clădiri de birouri. Adiacent proiectelor în derulare, plănuim noi dezvoltări și ne menținem, în continuare, interesul în zona proiectelor de lux, adăugând H Eliade 9 Residence în portofoliul nostru”, a declarat Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel.

Localizat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidențial. Totodată, este cel de-al doilea proiect al companiei în zona rezidențială de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se află în faza de proiectare, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru anul 2020.
Hagag Development Europe are capacitatea de a identifica tendințele curente ale pieței, investind în proiectele sale nu doar timp și resurse, ci și know how-ul acumulat în cei 15 ani de experiență la nivel de grup. Încă din 2003, Hagag Group s-a concentrat pe implementarea și livrarea de proiecte rezidențiale premium, fiind recunoscut drept cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Israel. Implicarea Hagag Development Europe în sectorul imobiliar din România aduce acestuia un plus de valoare prin intermediul fiecărui proiect livrat.

Hagag Development Europe va continua investițiile în proiecte de lux, vizând, în special, segmentul de rezidențial, dar și piața de birouri. Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietăți: două terenuri în zona Pipera, un teren în zona Primăverii și două clădiri situate pe Calea Victoriei.