Proiectul Auraș Residence din Iași a fost finalizat

Proiectul Auraș Residence din Iași a fost finalizat, conform Ziarul de Iași. Acesta este un proiect imobiliar dezvoltat pe modelul 2D + P+ 6E + M, având destinaţie rezidenţială, fiind amplasat la câteva minute de zona centrală a orașului, în Păcurari, aproape de Cimitirul Evreiesc, într-un spațiu consacrat rezidențial.

Zona este uşor accesibilă, în vecinătatea staţiilor mijloacelor de transport public (autobuz, microbuz, tramvai), a magazinelor (Kaufland, Lidl, Carrefour Era Iași). Foarte aproape se regăsesc agenții bancare, grădinițe, școli, farmacii, etc.

Complexul rezidențial se află în directă legătură cu Palas și Iulius Mall. În acest mod, accesul spre zona cea mai activă a orașului din punct de vedere al petrecerii timpului liber și al cumpărăturilor, este ușor și rapid.

Imobilul cuprinde 3 tipuri de apartamente cu una, două și trei camere, interfon, lift Schindler 6 persoane. Prețul unei locuințe pornește de la prețul de 1100 euro/mp suprafață utilă și 500 euro/mp de balcon.

Suprafețele utile, locuibile sunt între 38 și 68 de metri pătrați, făcute la standarde moderne. Toate apartamentele sunt decomandate, cu structură pe cadre, pereți din cărămidă GV 24, termosistem 10 cm, tâmplărie Salamander cu geam tripan, deschidere oscilobatantă, centrală termică proprie, parchet, gresie și faianță Italia.

Dacă la exterior există ușă metalică, la interior ușa e din lemn, iar obiectele sanitare sunt de foarte bună calitate.