Impact a terminat 276 de apartamente noi în Greenfield Băneasa

IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a finalizat în luna septembrie lucrările de construcție pentru 276 de apartamente noi cu 2, 3 și 4 camere în cartierul rezidențial Greenfield Băneasa. Cu o valoare estimată la 23,6 milioane de euro (plus TVA), apartamentele sunt dispuse în 12 blocuri cu regim redus de înălțime (4 și 5 etaje) și fac parte din cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului – Ansamblul Platanilor. Aproximativ 20% din totalul noilor apartamente au fost deja rezervate, Greenfield Băneasa ajungând astfel la un total de peste 2.300 de locuințe livrate și o comunitate cu peste 4.500 de locuitori. 

“Cartierul Greenfield Băneasa își menține poziționarea de cel mai mare proiect rezidențial din sectorul 1 al Bucureștiului, stocul de apartamente livrate luna această reprezentând circa 30% din totalul locuințelor finalizate în zonă de Nord a capitalei în 2018. În același timp, pe o piață imobiliară activă, Greenfield își confirmă atractivitatea prin poziționarea unică, în sectorul 1, la liziera pădurilor Băneasa și Tunari, un element extrem de important pentru familiile tinere, cu sau fără copii, care beneficiază de cadrul natural oferit de pădure în imediata vecinătate a locuinței”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Cea de-a treia fază de dezvoltare din cadrul Greenfield Băneasa, începută în anul 2016 și având ca termen de finalizare anul 2019, include Parcul Platanilor pe o suprafața de 6.000 mp împărțită în zone verzi, locuri de joacă, teren de sport multifuncțional, zonă de fitness și zonă de recreere. Acesta se alătură vecinătății împădurite pentru a oferi rezidenților un cadru natural unic în care aceștia se pot relaxa și petrece timpul liber.

Noile locuințe beneficiază de proximitatea celor peste 900 ha de pădure care înconjoară ansamblul și care acționează ca un filtru natural, astfel încât aici se întâlnesc valori scăzute de emisii poluante. Proximitatea pădurii și aerul curat fac din această zonă unul dintre locurile preferate pentru amatorii de alergare, jogging sau mersul cu bicicleta, atât în cadru organizat cât și individual, pe cont propriu.

Toate apartamentele livrate în această fază beneficiază de centrală termică modernă, de încălzire prin pardoseală, finisaje și execuție de înaltă calitate. Prețurile pornesc de la 65.000 euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64 mp), 77.900 euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) și de la 105.000 euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp).

Stilul modern și luminos al apartamentelor este întregit de soluțiile tehnice menite să transforme locuințele într-un cămin confortabil și sigur. Designul are la bază maximizarea luminozității prin suprafețe vitrate generoase și atent poziționate dar și un concept modular de separare a spațiilor funcționale, cum ar fi bucătăria, spații fluide și holuri ample.