Wallberg Properties a început lucrările la XCity Towers, cartierul care va avea blocuri de 15 etaje

Wallberg Properties a început lucrările la ansamblul XCity Towers, primul cartier rezidențial cu clădiri de tip towers de până la 15 etaje din Timișoara. Primul bloc de locuințe inteligente, Tower 1, a fost deja scos la vânzare și impresionează prin calitatea lucrărilor, conceptul apartamentelor și valoare de piață corectă, scrie tion.ro.

Ansamblul rezidențial este dezvoltat la intersecția dintre două zone bine cotate, aflate la mare căutare, din partea de nord a orașului, între zona Bucovinei și zona Torontalului, cu acces ușor spre zona centrală a Timișoarei. Tower 1 totalizează 135 de apartamente, 114 parcări exterioare și 50 de parcări acoperite, dar și o suprafață de 542 mp destinată spațiilor comerciale și de birouri. Clădirea a fost concepută pentru un mix ideal de apartamente – 30 de apartamente tip studio, 75 de apartamente cu două camere, 30 de apartamente cu 3 camere și 4 spații comerciale. Mixul cuprinde 9 tipologii de apartamente.

“Dorim să demonstrăm că se poate construi repede, calitativ și la prețuri de vânzare competitive. În centrul preocupării noastre este cumpărătorul. Oferim un amplasament foarte bun, construim într-o zonă atractivă, în plină dezvoltare unde exista deja un important hub office. Venim cu un nou concept de locuire, bazat pe inovație, care îmbină elemente arhitecturale, tehnologie, dotări și funcțiuni ale zonei care aduc plusvaloare pentru rezidenții XCity Towers. Dorim să ducem reperele confortului și siguranței unei locuințe la un nou nivel și credem că piața va primi cu deschidere conceptul nostru. Credem în valoarea de piață corectă și respectăm cumpărătorul”, subliniază Valentin Morar, CEO Wallberg Properties.

Wallberg Properties este un dezvoltator recunoscut la nivel național pentru proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului și finalizat în 2018. Arad Plaza este singurul proiect din zona de vest a țării inclus în top 5 proiecte premium din România de către compania de consultanță Coldwell Banker.

Portofoliul companiei include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza și Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca, un proiect finalizat în anul 2012 în Brașov, dar și ansamblul Sunny Ville din Brașov cu prima etapă încheiată, iar a doua aflată în fază de construcție. Experiența dezvoltatorului este vastă pe segmentul rezidențial, cu peste 150 000 de mp construiți la o valoare de piață estimată la peste 90 de milioane de euro.