Art Business Center 5 atrage doi noi chiriași

Compania imobiliară Activ Property Services a intermediat închirierea a două spații de birouri în clădirea Art Business Center 5. Cele două spații însumând 500 mp la etajul 2 al clădirii au fost închiriate către companiile GTM Managing Services și Vehicle Management System.

Ambele companii oferă servicii pentru domeniul auto și au apelat la serviciile de consiliere ale Activ Property Services pentru relocarea birourilor, prin intermediul platformei online spații-de-birouri.ro

Clădirea este situată pe Stradă Nicolae Caramfil, la 350 de metri distanța de Șoseaua Pipera și 950 de metri de cartierul de birouri Barbu Văcărescu, cea mai efervescență zona imobiliară din România. Construcția finalizată în anul 2007 are 6 niveluri, o suprafață închiriabilă de 11.000 mp și 176 de spații de parcare distribuite pe două niveluri la subsol.

ART Business Center 5 este a două cea mai mare clădire de birouri din zona Nicolae Caramfil situată în partea de nord a Bucureștiului, la doar câteva minute de mers pe jos de Parcul Herăstrău, oferind acces rapid către aeroport. Zona s-a dezvoltat accelerat începând cu anii 2000, de-a lungul bulevardului și pe străzile cu care se intersectează, fiind livrate noi clădiri de birouri și hoteluri, ansambluri rezidențiale și restaurante.

Zona Nicolae Caramfil se bucură de o bună poziționare, fiind înconjurată de principalele zone de de birouri din nordul capitalei. Zona include un stoc modern de birouri în suprafață de 80.000 m2, rată de ocupare depășind 95%, conform platformei de birouri www.spații-de-birouri.ro, administrată de Activ Property Services.

“Clienții noștri au selectat clădirea Art Business Center 5, în special datorită amplasării strategice, cu acces excelent la principalele zone de birouri din nordul capitalei, disponibilității infrastructurii de metrou în distanță pietonală, respectiv rutelor către Aeroportul Henri Coandă și către principalele șosele  și autostrăzi ce leagă capitală de orașele mari din țară.” declara Nicoleta Crăciunescu, consultantul Activ Property Services responsabil de tranzacție.

 

Vehicle Management Systems (VMS) acoperă prin serviciile sale, nevoile de mobilitate ale companiilor pentru călătorii de afaceri. În cei peste 13 ani de activitate, compania a devenit lider de piata în zona corporate oferind servicii complete de transport și chiar proiecte pentru externalizarea departamentelor de Chauffeur Driving. In 2018 a avut o cifra de afaceri de peste 3.000.000 euro. VMS este membră a grupului Autonom ce are peste 40 de agenții rent a car în orașe din România, Ungaria și Serbia.

GTM Managing Services este reprezentanta în România a companiei internaționale GT Motive, ce dezvoltă de peste 40 de ani soluții software de gestionare a daunelor, întreținere și avarii din sectorul auto. Compania internațională are birouri reprezentanțe în Spania, Portugalia, Franța și România.

GTM Managing Services furnizează soluții de business pentru companii mutinationale – LeasePlan România, Groupama Asigurări, ALD Automotive, ARVAL Service Lease, WATFORD Insurance, pentru companii românești de renume – Pavalascu Risc Consultants, Autonom Services, Țiriac Auto, Grupul Rădăcini, Eurial Invest, Grupul Autoklass, precum și pentru alte 800 de unități reparatoare mai mici. Compania a avut anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 165% și o dublare a numărului de angajați.