Brico Depôt lansează gama de unelte electrice Erbauer EXT

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, lansează gama de unelte electrice Erbauer EXT. Pentru întreaga gamă Erbauer EXT se poate utiliza un singur acumulator, iar tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele acestuia reci, astfel încât să nu se supraîncălzească.

Acumulatorul litiu-ion EXT este compatibil cu toate uneltele Erbauer EXT, oferind o performanță sporită și o durată de viață a motorului mai mare. În plus, datorită tehnologiei Keep Cool, timpul de funcționare este mai mare cu 25% (comparație realizată între bateriile Erbauer cu/fără tehnologia Keep Cool). Utilizatorii beneficiază de mai multă libertate de mișcare, dar și de puterea și flexibilitatea de a-și duce proiectele până la capăt.

Gama Erbauer EXT a fost concepută nu doar pentru profesioniști, ci pentru toți cei care vor să-și îmbunătățească locuința. Obiectivul Brico Depôt este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor.

Erbauer EXT– ușor de utilizat

Uneltele electrice Erbauer sunt ușor de utilizat. Indiferent de proiectul propus, se poate începe cu un kit cu funcționalități multiple, care include unul sau doi acumulatori și un încărcător. Sau se poate achiziționa acumulatorul și încărcătorul separat pentru a-ți crea propriul kit pentru ca apoi să fie mărită colecția de unelte conform nevoilor.

Ciocanul rotopercutor Erbauer cântărește doar 2 kg, fiind gândit pentru utilizare intensă. Dispune de modurile burghiu, ciocan, ciocan rotopercutor şi daltă.

Polizorul unghiular Erbauer cu motor fără perii are un mâner auxiliar antivibraţii și viteză variabilă pentru performanţe optime în diferite aplicaţii.

Cu ferăstrăul circular Erbauer cu motor fără perii adâncimea de tăiere se reglează rapid, iar portul şi adaptorul de aspirator ajută la menţinerea zonei de lucru fără praf.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer, cu motor fără perii, poate fi încărcată 100% în numai 50 de minute, iar tehnologia Brushless (motor fără perii), mai silenţioasă şi mai compactă, îmbunătăţeşte timpul de funcţionare şi durata de viaţă a produsului. În plus, lumina cu LED activată cu declanşator iluminează zona de lucru pentru o găurire precisă.

Pentru grădină, uneltele electrice fără fir Erbauer folosesc aceeaşi platformă de acumulator litiu-ion EXT şi ajută la întreţinerea grădinii, chiar dacă sursa de energie este departe.

Pe lângă aceste soluții, Brico Depôt le oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.