City Garden a finalizat ansamblul Apollo D’or Downtown Residence din București

City Garden a anunțat că a finalizat complexul rezidenția Apollo D’or Downtown Residence,  localizat în Piața Constituției.

„Am gândit acest ansamblu pentru oameni că noi. Familii care muncesc, care nu-și permit să piardă timpul în trafic, dar ale căror nevoi de comfort, siguranță și ambient plăcut sunt mari. Așa a apărut Apollo D’or. Terase și grădini mari, finisaje de lux, cea mai bună locație din București și prețuri decente luând în considerare calitatea și locația. Bucureștiul va fi simțit că un oraș prietenis, frumos și verde de către cei care vor locui aici”, au declarat reprezentanții City Garden.

Ansamblul imobiliar are structura S+P+4E+5R și dispune de 40 de apartamente, 48 locuri de parcare subterane, curte interioară, terase și grădini generoase, două lifturi, recepție și lobby.

“Cu 15 ani experiență în construcții, compania City Garden a creat unul dintre cele mai selecte concepte de ansambluri rezidențiale din București. Vorbim de locuințe cu finisaje de lux, compartimentare spațioasă și dotări de ultimă generație: încălzire prin pardoseală, generator pentru situații de urgență, holuri cu podea din piatră naturală și centrală termică”, au mai spus oficialii City Garden.

Ansamblul rezidențial cuprinde apartamente exclusiviste, gândite pentru un public aparte. Apartamentele de la parter și ultimul etaj au grădini verzi, iar unele apartamente beneficiază de terase mai mari decât suprafață interioară. Întreg conceptul este gândit pe ideea de colț de răi în inima orașului: apartaelmentele de două camere cu o suprafață începând de la 57 de mp plus o terasă de 11 mp, apartamente cu trei camere cu o suprafață care începe de la 80 mp cu o terasă de 100 mp, iar apartamentele cu 4 camere au o suprafață de 130 de mp cu o terasă de 23 mp, respectiv 154mp.

Prețurile încep de la 131.900 euro+TVA și ajung până la 449.000 euro+TVA.

 

“Un aspect care nu poate fi trecut cu vederea este faptul că ansamblul este poziționat în centrul Capitalei, în zona Unirii, oferindu-le, astfel, rezidenților acces facil către orice zona de interes a Bucureștiului. De asemenea, complexul se află în proximitatea tuturor mijloacelor de transport în comun, ceea ce oferă mobilitate și eficientizare a timpului aferent deplasărilor zilnice. Stațiile de metrou Izvor și Piață Unirii, dar și stațiile de tramvai și de autobuz se află la 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial”, a mai spus un reprezentant City Garden.

Apollo D’or Downtown Residence este situat în zona Unirii, mai exact pe stradă Apolodor nr. 12-14 și este al doilea dintre ansamblurile rezidențiale dezvoltate de compania City Garden.