VDT Construct Impex ridică un bloc de 8 etaje în zona Palazu Mare, Constanța

Compania VDT Construct Impex SRL, deținută de  Vasilică Ivan, intenționează să ridice o clădire cu funcţiunea de locuire colectivă cu parcaje la demisol, având regimul de înălţime D+P+8E în zona Palazu Mare, Constanța, scrie Ziua de Constanța. .

Terenul este proprietate a SC VDT Construct Impex SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare, şi are suprafaţa de 1.994 mp, fiind neconstruit.

La demisol se vor realiza parcaje, asigurându-se 65 de locuri de parcare în sisteme de parcare multietajate. Vor fi prevăzute: un echipament de parcare pe trei niveluri suprapuse cu 20 de locuri de parcare şi un loc liber, un echipament pe trei niveluri suprapuse cu 17 locuri de parcare şi un loc liber şi 7 echipamente cu două platforme suprapuse prevăzute cu câte patru locuri de parcare fiecare. La nivelul solului se vor asigura 10 locuri de parcare pentru vizitatori. În total, vor fi înfiinţate 75 de locuri de parcare.

Investitorul va construi 62 de apartamente, din care 18 cu trei camere, 35 cu două camere şi 9 studiouri. La parter vor fi amplasate 6 apartamente: un studio, trei apartamente de două camere şi două apartamente de trei camere. La etajul 1 vor fi 7 apartamente: un studio, patru apartamente de două camere şi două apartamente de trei camere.

Pentru investiţia propusă se vor asigura 552 mp de spaţiu verde la nivelul solului, iar 47 mp se vor realiza ca terase verzi peste demisol. Spre proprietăţile vecine se va realiza o plantaţie perimetrală de protecţie, realizată din gard viu. De asemenea, se prevede iluminatul decorativ al grădinii proprietate, vor fi plantaţi 6 arbori de talie mare sau mijlocie pe amplasament, mai scrie publicația amintită.