Bergerat Monnoyeur: Roadshow Caterpillar 2019

După ce a făcut pași importanți de-a lungul ultimilor ani pentru a ajunge cât mai aproape de clienți, pentru a le înțelege nevoile și a le oferi soluții pentru dezvoltarea afacerilor lor, Caterpillar a propus în 2019 un nou îndemn ”Let’s Do the Work”. Sub acest slogan, producătorul reunește practic clienții, distribuitorii și angajații într-o singură comunitate de oameni de acțiune, care își fac treaba cu pasiune pentru a aduce o schimbare reală, concretă în lume. Este un demers de conectare cu toți clienții – mici, mari, noi și tradiționali – în mod constructiv și relevant, iar roadshow-ul Caterpillar 2019, care s-a încheiat pe data de 11 iunie cu evenimentul de la Mogoșoaia, face parte din acesta.

”Remarcăm o maturizare a pieței în ultimii ani, atât companiile private, cât și entitățile din domeniul public tind să planifice strategic, să investească cu sens, dar și să caute lucrări în toată regiunea pentru a valorifica echipamentele cu productivitate sporită. Cu o cotă de piață de peste 20% și 60 de milioane de euro cifră de afaceri în România, Bergerat Monnoyeur se situează în continuare ca lider de piață în domeniul mașinilor și utilajelor de construcții. Pot spune că piața de infrastructură din România este din ce în ce mai așezată, mai interesată de tehnologie și de a acoperi cu productivitate lipsa de personal. Nu ținem să vindem cu orice chip, ci ne interesează clienții educați, cei care doresc să-și valorifice cât mai bine investițiile. În plus, noi susținem dezvoltarea pieței și prin formările de operatori pe care le facem prin Școala Operatorilor. În cadrul Roadshow-ului Caterpillar 2019 promovăm tocmai produsele noastre care pot face diferența prin productivitate sporită”, a declarat Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur România și Republica Moldova.

Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Cat în România, a invitat anul acesta partenerii și clienții la o serie de evenimente inedite, pentru a rescrie împreună regulile pe șantiere. După parcursul de la Sebeș și Bacău, ultimul eveniment din cadrul Roadshow-ului a avut loc la Mogoșoaia, pe data de 11 iunie. O gamă extinsă de utilaje, consiliere în alegerea echipamentului potrivit, conectarea flotelor și a organizărilor de șantier și folosirea tehnologiilor de ultimă generație sunt soluțiile prezentate de Caterpillar. La fel ca în cazul precedentelor două locații, vedetele evenimentului au fost miniexcavatoarele Next Generation – Cat 301.6 / 301.8. Acestea sunt concepute pentru a oferi clienților performanță sporită, versatilitate, siguranță, confort pentru operator și accesibilitate în spații restrânse. Ele oferă o serie de configurații de bază, permițând clienților să aleagă utilajul cel mai eficient pentru aplicațiile lor, indiferent dacă optează pentru o configurație standard, rază compactă sau braț cu unghi variabil. Modelele se remarcă printr-o serie de dotări moderne, precum deplasarea prin intermediul joystick-urilor, cruise control, monitor LCD cu Bluetooth și cabină rabatabilă pentru acces facil la punctele de service. Practic, sunt concepute pentru a oferi clienților performanță sporită, versatilitate, siguranță, confort pentru operator și accesibilitate în cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de mărime 1-2 tone.

“Noile miniexcavatoare Cat Next Generation sunt niște utilaje cu adevărat excepționale și suntem convinși că au puterea de a redefini regulile mediului de construcții. Un detaliu extrem de important în privința lor este reducerea la minimum a timpului necesar pentru efectuarea reviziilor sau reparațiilor, din care au de câștigat în primul rând utilizatorii. Practic, în acest fel, ei vor plăti mai puțin pentru operațiile de mentenanță, care vor fi efectuate mai rapid, diminuând totodată și timpii morți cauzați de aceste intervenții. Acest design inteligent, împreună cu eficiența lor de top și cu performanțele deosebite le transformă în cea mai bună alegere din categoria utilajelor de mici dimensiuni”, a spus Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur România și Republica Moldova.

Pe lângă miniexcavatoarele mult așteptate, Bergerat Monnoyeur a prezentat și excavatorul Cat 336 GC, echipat cu tehnologie Cat Connect integrată, ce poate crește eficiența de operare cu până la 45%, comparativ cu operațiunile de nivelare convenționale și poate spori eficiența consumului de combustibil cu până la 20%, față de modelele precedente. De asemenea, participanții la eveniment au avut acces la toate informațiile dorite despre tehnologiile Caterpillar de ultimă oră, care îmbunătățesc conectivitatea utilajului. Cat LINK oferă proprietarilor de echipamente o serie de opțiuni care se potrivesc oricăror nevoi individuale și oricăror bugete, variind de la simpla monitorizare a utilajului la monitorizarea și gestionarea unei întregi flote.

Sistemul telematic Cat Product Link colectează date de la utilaj – orice tip, orice marcă – date, cum ar fi, de exemplu, locație, motor pornit/ oprit, ore de lucru, consum de combustibil și alerte de cod de diagnosticare. Noutatea o reprezintă introducerea PL161 pentru a urmări orele de operare și locația uneltelor de lucru. Aceste informații sunt disponibile proprietarului prin intermediul unui site securizat, Cat VisionLink, la standarde ISO. Cat App, prima aplicație de acest fel din industrie, este concepută pentru accesul de la distanță la datele telematice – urmărirea orelor de operare ale utilajului, localizare, primirea codurilor de diagnosticare, precum și gestionarea întreținerii, direct de pe telefonul mobil, fără a porni computerul. Funcția de identificare a operatorului ajută la urmărirea performanțelor individuale și la identificarea oportunităților de formare. În plus, utilizatorii pot folosi telefonul mobil drept cheie digitală pentru a porni utilajele Cat Next Generation. Ei pot, de asemenea, vizualiza date telematice și resurse suplimentare de gestionare a echipamentelor direct pe site-ul companiei: https://my.cat.com. Nou lansate sunt și tehnologiile Cat Connect, care asigură diagnosticarea la distanță și actualizări de software pentru echipamente. Soluțiile Cat Remote Services includ două oferte-cheie: Remote Troubleshoot (permite dealerilor să facă teste de diagnosticare și să identifice potențialele probleme) și Remote Flash (permite dealerilor să actualizeze la distanță versiunile curente ale software-ului de la bord).

Pe lângă prezentări și demonstrații tehnologice, organizatorii au inclus și alte elemente de interes pe agenda evenimentului. Astfel, au fost disponibile oferte de finanțare pentru utilajele Cat noi și second-hand, dar și pachete promoționale de servicii post-vânzare. Totodată, cei interesați au avut acces la consiliere în accesarea proiectelor pe fonduri europene și s-au întâlnit cu specialiștii Caterpillar și Trimble, alături de echipele locale Bergerat Monnoyeur, Eneria și SITECH.

Despre Bergerat Monnoyeur România și Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Leader de piață și promotor de soluții tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dumneavoastră. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur găsiți la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur oferă echipamente, servicii și consultanță pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate. Este prezent în România și prin companiile:

Eneria este specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte în diferite domenii de activitate.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

Mai multe detalii despre prezența globală găsiți la: https://www.bm-cat.ro/