IMPACT a adăugat alte 192 de apartamente la cartierul Greenfield Băneasa

IMPACT Developer & Contractor a finalizat a lll-a fază de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa, prin livrarea ultimelor 192 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere din totalul de 944 aferente acestei faze. Din 2007 până în prezent, numărul de apartamente livrate în Greenfield depășește 2.500 de unități, fiind astfel cel mai mare proiect rezidențial din sectorul 1 și unul dintre cele mai mari din București.

 

Lucrările de construcție ale acestei faze de dezvoltare au început în anul 2016 și s-au finalizat în 2019. Greenfield, faza a III-a, se întinde pe o suprafață de 10 ha și cuprinde 39 de blocuri cu 944 de apartamente (2, 3 și 4 camere), cu o suprafață construită desfășurată de 83.000 mp, alături de 1.274 de locuri de parcare supraterane. Valoarea de vânzare a apartamentelor se ridică la 88 milioane de euro. Ansamblul beneficiază de un parc privat – Parcul Platanilor, amenajat pe o suprafață de 6.000 mp, împărțită în zone verzi, locuri de joacă, teren de sport multifuncțional, zonă de fitness și zonă de recreere.

 

„Greenfield este cel mai important proiect al Impact și o dezvoltare rezidențială de referință pentru București. Apartamente livrate în ultima perioadă au fost contractate în mare parte încă din faza de construcție, ceea ce confirmă atractivitatea acestui proiect și unicitatea caracteristicilor sale. Greenfield Băneasa rămâne unul dintre proiectele “bestseller” din sectorul 1 al Capitalei, fiind atractiv mai ales pentru familiile tinere cu copii, prin prisma avantajelor sale: proximitatea pădurii, calitatea aerului, siguranța, facilitățile existente. Suntem încrezători că planurile noastre de dezvoltare durabilă a ansamblului, prin înglobarea pe scară largă a tehnologiilor verzi și dezvoltarea tuturor funcțiunilor necesare unei comunități de mari dimensiuni (zona comercială și de servicii integrată, centru de fitness & SPA, unități de învățământ preșcolar și gimnazial public, zone de promenadă și recreere, terminale de transport public, soluții de transport nepoluante), în deplină armonie cu cadrul natural de excepție, vor consolida în următorii ani o comunitate urbană ce va redefini standardul de locuire și wellbeing în București”, a declarat Răzvan Ionescu, Director de Marketing  Impact Developer & Contractor.

 

Toate apartamentele livrate în această fază beneficiază de centrală termică modernă, de încălzire prin pardoseală, finisaje și execuție de înaltă calitate. Prețurile pornesc de la 71.500 Euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64  mp), 94.600 Euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) și de la 112.500 Euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp).

 

Noile locuințe beneficiază de proximitatea celor peste 900 ha de pădure care înconjoară ansamblul și care acționează ca un filtru natural, asigurând o calitate excepțională a aerului tot timpul anului. Astfel, valorile parametrilor ce indică gradul de poluare și care pot avea efecte nocive asupra sănătății precum dioxidul de azot sau particulele fine PM10, înregistrează valori și de peste la 50 de ori mai mici în Greenfield, față de centrul Bucureștiului la orele de vârf. Proximitatea pădurii și aerul curat fac din această zonă unul dintre locurile preferate pentru pasionații de jogging sau mersul cu bicicleta, atât în cadru organizat, cât și individual.

 

Suprafața totală pe care se va întinde cartierul Greenfield, a cărui finalizare este prevăzută pentru 2028, este de 60 de ha. Cele trei faze încheiate până acum, dezvoltate în perioada 2007 – 2019, însumează 2.548 apartamente locuite în prezent de peste 5.000 de locuitori, reprezentând cea mai mare comunitate din sectorul 1 al Capitalei.

 

Dezvoltatorul Impact a inițiat demersurile pentru începerea lucrărilor de construcție a fazelor Greenfield IV (care va cuprinde circa 1.900 de apartamente) și Greenfield V (cu  peste 2.400 de apartamente). Greenfield IV va include o zonă comercială și de relaxare – Greenfield Plaza, cu o suprafață de 10.400 mp, care va oferi rezidenților, chiar lângă casă, toate acele facilități necesare pentru o viață urbană de calitate: un strip mall, o zonă office, o zonă de SPA și sală de sport.

 

De asemenea, Impact a prevăzut în planurile de dezvoltare a proiectului rezidențial o școală și o grădiniță de stat publice, precum și o cale de acces alternativă care să lege cartierul Greenfield de București, integrarea în sistemul public de transport, astfel încât accesul către Capitală să fie îmbunătățit.