Delta Studio, premii de mii de euro la a 4-a ediție Lifestyle Design Interior

Showroom-ul principal Delta Studio din București, companie lider național în soluții pentru amenajări de interior, a găzduit un eveniment-reper pentru creația de arhitectură românească: Gala Designului de Interior 2019, în cadrul căreia a fost lansat albumul Lifestyle Design Interior, devenit deja un reper în acest domeniu. Organizat de compania Delta Studio, în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România Filiala București, evenimentul a beneficiat și de premierea câștigătorilor concursului de design interior Smart Luxury.

Gala a adus împreună peste 500 de invitați – arhitecți consacrați, designeri de top, reprezentanți ai partenerilor principali Porcelanosa și Kerama Marazzi, colaboratori și pasionați de domeniu, cu premii oferite de către Delta Studio.

Printre cele mai importante realizări ale companiei în 2019 se numără obținerea a cinci premii și două nominalizări în cadrul prestigiosului concurs International Property Awards.

Albumul Lifestyle Design Interior reunește 50 proiecte – 34 rezidențiale și 16 HoReCa, din toată țara, finalizate în 2019 de arhitecți români.

Ediția actuală conține, printre altele, interviuri cu personalități ale arhitecturii românești, precum Dorin Ștefan, Daniel Ciocăzanu sau Emil Ivănescu, președintele OAR-București.

Proiectele reflectă cele mai noi tendințe de locuire și amenajare: accente glam, inserții High Luxury, eclectism exotic, industrialism sofisticat, scenografii savuroase, orchestrate de arhitecți în amenajări cu caracter.

Publicația beneficiază de o distribuție națională, prin librăriile Cărturești, punctele Inmedio, benzinării și online prin deltastudio.ro și emag.ro.

În cadrul Galei, au fost premiați câștigătorii concursului Smart Luxury
Cea de-a doua parte a Galei Designului de Interior 2019 a adus în prim-plan decernarea premiilor concursului Smart Luxury, care a reunit 70 de concurenți ce s-au întrecut pentru a oferi cea mai inteligentă soluție pentru amenajarea unui apartament.

Concursul de soluții Smart Luxury a fost organizat în colaborare cu OAR-București și RIDA – Romanian Interior Design Association, o platformă recentă al cărei obiectiv este să conecteze toți actorii implicați în amenajările interioare. Concursul a beneficiat de susținerea companiilor Kerama Marazzi (partener principal), Franke și Ideal Standard (parteneri), alături de Porta Doors, Ravak, Blum și Roca (sponsori).

Premiile decernate de juriu au fost:

Premiul 1 – 4.000 euro: Atelier Mudi – Oana Ștefania Pangalos

Premiul al 2-lea – 2.000 euro: Paul Călin Machedon, Theodor Alexandru Dinu, Laura Ioana Oniga

Premiul al 3-lea – 1.000 euro: NA – Cassandra Pop, Cosmin Anghelache, Astrid Rottman

Mențiune onorifică 1: Tudor Antemir, Ștefania Hîrleață, Cristian Bădescu

Mențiune onorifică 2: Fulcrum Atelier – Alexandru Codrin Mazilu, Delia Ștefana Costras

Soluția câștigătoare urmează a fi implementată de către promotorul concursul, Delta Studio, în ansamblul rezidențial Belvedere Residences din București.

Cele mai bune 20 proiecte selectate de juriu sunt expuse în Showroomul Delta Studio până pe 20 decembrie.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Agape, Barlinek, Blum, Bosch, Coverlam, Flou, Fluid Master, Franke, Grohe, Keope, Keraben, Kerama Marazzi, Kuma, Kludi, Porcelanosa, Noken, Venis, L’Antic Colonial, Ravak, Roca, San Swiss.