Luxuria Domenii Residence intră în ultima fază de dezvoltare

Bergamot Developments Phase II S.R.L (societate în cadrul căreia Impact este asociat majoritar, deținând 99% din capitalul social) a încheiat cu BDT Construct & Ambient S.R.L, un contract de antrepriză care are ca obiect executarea lucrărilor de construcții, instalații și montaj de echipamente necesare în vederea finalizării și livrării la cheie” a ultimei faze din cadrul proiectului Luxuria Domenii Residence, care cuprinde 130 apartamente. Valoarea contractului este de 11.627.216 euro plus TVA.

 

Ultima fază a ansamblului Luxuria include 2 clădiri cu un total de 130 de apartamente –  unități de tip studio, apartamente cu două, trei, patru și cinci camere, precum și duplex-uri și apartamente cu grădină, cu suprafețe de la 54 mp până la 327 mp. Concepute pentru a oferi un nivel ridicat al calității vieții, apartamentele beneficiază de înălțimi generoase de 2,8 – 3 m, depășind standardul clasic de 2.5 m, au terase spațioase și sunt realizate cu detalii fine de design modern, completate de materiale și finisaje premium.

 

Fiind primul proiect rezidențial dezvoltat în imediata proximitate a hub-ului de business din zona Domenii – Expoziției, Luxuria a fost foarte atractivă atât pentru investitorii din domeniu care urmăresc obținerea unor randamente investiționale foarte bune, mizând pe potențialul extraordinar de dezvoltare al zonei, dar și pentru clienții finali care se află în căutarea unei locuințe personale premium cu termen de livrare scurt. Bazându-ne pe mixul unic de beneficii adus în cadrul proiectului și pe ritmul bun de pre-contractare de care ne-am bucurat până în prezent, estimăm că până la finalizarea noilor blocuri, vom avea majoritatea apartamentelor din proiect deja contractate”, a declarat Răzvan Ionescu, Director de Marketing în cadrul Impact Developer & Contractor Group.

 

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în 3 faze, pe un teren cu suprafața de 22.500 mp, localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente, 9.650 mp de vegetație, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 grădini tematice.

 

Conceput ca un ansamblu premium, Luxuria devine o adevărată adresă a succesului, unde rezidenții beneficiază de facilități integrate pentru un stil de viață modern și confortabil: acces securizat, spații verzi, locuri de joacă, o sală de sport, servicii de concierge și mentenanță, lounge, dar și spațiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenți fiind exclusiv subterane. De asemenea, zona este conectată la puncte de interes ale capitalei: metrou – stația 1 Mai, zone comerciale, parcuri – Herăstrău, Bazilescu, Kiseleff, centrul orașului, aeroport, școli, spitale.

 

Proiectul a primit deja un reputat premiu, International Property Awards pentru elementele unice de arhitectură, design și peisagistică. În plus, Luxuria Domenii Residence este primul Proiect din București cu certificare BREEAM Excellent, încadrat în clasa energetică A și în categoria „clădirilor verzi”.