Masterbuild finalizează lucrările de modernizare a depozitului logistic Ravago

În calitate de proiectant și antreprenor general, Masterbuild finalizează lucrările de modernizare a depozitului Ravago din București, amplasat pe Șoseaua Odăii.

Proiectul a cuprins reabilitarea și modernizarea spațiului logistic și de birouri de 6.000 mp al Ravago România, companie ce face parte din grupul Ravago cu sediul în Arendonk, Belgia.

Lucrările au inclus modernizarea halei Ravago și extinderea zonei de birouri din cadrul clădirii existente. Masterbuild a reabilitat structura metalică în cadrul halei, a reabilitat și extins platformele de depozitare, a realizat noi platforme pentru parcare și pentru un nou grup generator și a construit, de asemenea, o nouă stație de pompe.

oate lucrările de construcție s-au desfășurat fără a fi necesară relocarea activității clientului, cu echipa de angajați Ravago desfășurându-și activitatea în clădirea existența, concomitent cu derularea lucrărilor. De asemenea, un element de particularitate este că extinderea structurală a suprafeței de birouri s-a desfășurat în interiorul unei clădiri existente.

Am reușit să transformăm, cu ajutorul partenerilor de la Masterbuild, depozitul logistic și birourile din locația Ravago Odăii într-o clădire modernă, funcțională, aliniată tuturor standardelor de calitate în domeniu”, declara Marius Glăvan, Logistics Manager, Ravago România.