Delta Studio, activitate continuă, dublată de măsuri de siguranță

„Putem să onorăm majoritatea comenzilor în această perioadă”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Chiar dacă, pe de o parte clienții sunt încurajați să lanseze comenzi online, pentru experiența directă a produselor, la cererea clienților agenți economici, compania poate programa o întâlnire într-unul din showroom-urile naționale, care se va desfășura în condiții de maximă siguranță: în showroom-ul principal din București, cu o suprafață de 4.000 mp, vor fi acceptați maximum 5 clienți simultan, iar în toate celelalte puncte, câte unul singur.

Măștile de protecție vor fi purtate cu titlu obligatoriu, iar la întâlnire vor participa doar persoane care nu prezintă simptome de răceală.

Distanța minimă de 2,00 m va fi asigurată între client și consilier, concomitent cu dezinfectarea la interval de o oră a tuturor suprafețelor expuse contactului direct.

Pentru protecția angajaților, peste 60% din activitatea companiei se desfășoară în sistem remote, iar punctele de lucru au acces limitat și sunt igienizate în mod constant.

Activitatea fizică a fost limitată la punctele în care sunt asigurate condiții stricte de igienă. Depozitul central al companiei funcționează în circuit închis, livrările fiind asigurate în regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranță.

Delta Studio este jucător de top pe piața amenajărilor din România.