Delta Studio expune cele mai noi colecții de design interior din 2019

Delta Studio, lider național în soluții pentru amenajări de interior, a inaugurat cele mai noi și interesante ambiente interioare, în showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3, București.

Evenimentul dedicat tendințelor de ultimă oră în design interior a fost organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România (OAR), filiala București, și a adus în prim plan branduri exclusiviste, arta contemporană și vedete ale momentului. La evenimentul anual, devenit deja o tradiție, au participat peste 300 de arhitecți, designeri de interior și pasionați de domeniu.

În deschiderea evenimentului au adresat un cuvânt invitaților Emil Ivănescu, președintele OAR București, Dragoș Bonea, director general Delta Studio, Matteo Mangano, Export Area Manager Devon&Devon și Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape.

“Acest eveniment marchează și un important parteneriat cu Ordinul Arhitecților, prin care dorim să sprijinim colaborarea între arhitecți, furnizori, dezvoltatori și clienți finali. Delta Studio este o platformă pentru colaboratori, conectată la ultimele tendințe în design. Anul acesta am investit 50.000 euro în noile ambiente”, a declarat Dragoș Bonea, Delta Studio.

“Sunt încântat că evenimentul este atât de reușit și se bucură de o prezență atât de numeroasă. Consider că am găsit în Delta Studio partenerul cel mai bun pentru promovarea și distribuția produselor noastre”, a completat Stefano Agazzi, Agape.

Producătorii noi care s-au alăturat brandurilor internaționale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producător spaniol de plăci ceramice), Agape și Devon&Devon (producători italieni de obiecte sanitare). Noile ambiente au fost amenajate de echipa de arhitecți Delta Studio, cu o experiență bogată în designul interior.

Devon&Devon oferă o atmosferă clasică rafinată, iar Agape un design modern de excepție ce pune în lumină piesa centrală: cada Vieques proiectată de Patricia Urquiola într-un stil hibrid industrial foarte sofisticat. Formele, texturile și cromatica reflectă fidel tendințele de ultimă oră în design.

Producătorul spaniol Coverlam expune plăci ceramice de format surprinzător: lungimi până la 3,6 m ce redau noblețea pietrei naturale sau intensitatea oțelului patinat.

Delta Studio este lider pe piața finisajelor de lux din România, cu o experiență de peste 20 de ani și 12 magazine în nouă orașe – cel mai reprezentativ fiind showroom-ul din București (peste 4.000 mp de design interior de top). În 2017, cifra de afaceri a grupului a fost de 20 milioane euro.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Porcelanosa, Venis și al partenerilor: Nescafé Dolce Gusto, LG, Floria, Crama Gîrboiu, Bianca Popp.

Noutățile în materie de design interior pot fi văzute de luni până sâmbătă, în showroom-ul principal Delta Studio din București, Str. Progresului 1-3, București.