Kaufland investește 28 de milioane de lei într-un hipermarket în Blaj

Kaufland investește 28 de milioane de lei în construcția unui hipermarket in localitatea Blaj, la pe strada Iuliu Maniu. Unitatea va cuprinde un magazin și alte 4 spații destinate activităților comerciale, generând astfel noi locuri de muncă pentru blăjeni.

Această investiție va avea un mare impact economic și comercial pentru cetățenii din „Mica Romă”, a anunțat edilul Gheorghe Rotar, într-o postare făcută pe pagina sa de socializare, conform Ziarul Unirea.

„O investiție mult așteptată la Blaj! În această săptămână a fost depusă, verificată și semnată autorizația de construire pentru construcția Hipermarketului Kaufland. Situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 101, Hipermarketul Kaufland va fi o construcție cu parter și un etaj retras, practic un magazin mare și alte 4 spații destinate activităților comerciale, deservite de 230 locuri de parcare.

Suprafața terenului alocat investiției este de 17.506 mp, cu o suprafață construită de 5.174,99 mp și cu o suprafață destinată spațiilor verzi de 2.645,11 mp. Vreau să precizez că întârzierea lucrărilor nu a fost cauzată de Primăria Blaj. Am primit asigurări că până la sfârșitul anului construirea Hipermarketului Kaufland va fi finalizată.

Vorbim de o importantă investiție privată, în valoare de aproape 28 milioane de lei, care, cu siguranță, va avea un mare impact economic și comercial și care îi va bucura pe blăjeni!”, a transmis Rotar.

În urmă cu trei zile, în data de 4 mai, primarul a anunțat o investiție de de aproape 6 milioane de euro ( peste 28 de milioane de lei), pentru asfaltarea străzilor, amenajarea spațiilor verzi și construcția unui nou sediu a Bibliotecii.