SIXENSE România: servicii continue de monitorizare structurală si geotehnică pe șantierele FORTE PARTNERS în perioada Covid-19

Forte Partners, cel mai important dezvoltator imobiliar din România, a desemnat SIXENSE în 2019 pentru a efectua servicii de monitorizare geotehnică si structurală  în cadrul a 3 proiecte de construcții de clădiri de birouri în București: Millo 6, Tandem și U-Center.

Proiectele implică monitorizarea construcțiilor învecinate (tasări, inspecții tehnice, fisuri), precum și monitorizarea structurală și geotehnică a noilor construcții prin marci tensometrice, înclinometre, extensometre, piezometre, senzori seismici, lucrari care necesită o prezență regulată a echipelor noastre în șantiere.

Lucrările de construcție nu s-au oprit niciodată, pe durata restricțiilor, din cauza epidemiei Covid-19. Prin urmare, SIXENSE, precum și clientul, au adoptat toate măsurile sanitare necesare pentru a putea lucra într-un mod sigur pe aceste șantiere.

Echipamente de protecție suplimentare au fost furnizate echipelor SIXENSE și proceduri speciale de siguranță, definite împreună cu FORTE PARTNERS, au fost implementate, permițând proiectelor să progreseze așa cum a fost planificat.

Implicată în numeroase proiecte de infrastructură și de real-estate, SIXENSE ROMANIA, societate specializată, oferă solutii de monitorizare geotehnică și structurală , la cel mai înalt nivel de calitate, adaptate proiectelor de construcții,  SIXENSE Romania este partenerul dezvoltatorilor de real-estate și a constructorilor oferind:

  • Proiectarea sistemului de monitorizare;
  • Selecția și furnizarea echipamentelor de monitorizare;
  • Instalarea și configurarea echipamentelor de monitorizare;
  • Monitorizare și mentenanță;
  • Data management;
  • Raportare.

An de an, SIXENSE transferă tehnologiile inovatoare din alte domenii către lumea monitorizarii structurale si geotehnice îmbunătățind continuu metodele de lucru și  calitatea informațiilor furnizate către Clienți, stabilind mereu standarde mai înalte. „

Mariana Garștea

Director General Sixense