Dacă ai o cabană de vacanță, de protecția și decorarea lemnului ne vom ocupa noi.

Pentru exterior (fațade, mobilier de grădină, foișoare, bănci, garduri etc), dar și pentru interior (lambriuri, uși, tavane) îți recomandăm LAZUR Lac de Cabană pe bază de rășină alchidică sau pe bază de apă. Aceste produse sunt disponibile în nuanțe atent alese, în armonie cu peisajul natural din jurul casei tale. Lemnul protejat cu LAZUR are o mai mare rezistență în timp la acțiunea factorilor climaterici (intemperii, radiații UV).

Pentru suprafețele exterioare/interioare placate cu piatră naturală și cărămidă aparentă, pentru luciu și protecție, optați pentru LAZUR Lac de Piatră.

LAZUR se poate folosi și pentru protecția yachturilor. LAZUR Yacht, datorită rezistenței ridicate la acțiunea umidității și a apei sărate (marine), este un produs ideal pentru ambarcațiuni sau suprafețe decorative din lemn (ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de grădină, cabane, balustrade, garduri etc.) expuse în condiții marine.

Suprafețele din lemn se grunduiesc cu LAZUR Grund 2în1 Anticari, Antifungi, special conceput pentru tratamentul și conservarea suprafețelor lemnoase în scopul asigurării unei protecții eficiente la acțiunea dăunătorilor (ciuperci care colorează lemnul, mucegaiuri, cari, insecte sau termite).

LAZUR îți oferă soluții decorative și protecție de durată pentru casele proiectate pe bază de lemn, amplasate în zone montane sau marine, inclusiv pentru suprafețele placate cu piatră expuse la exterior sau interior.

Mai multe detalii le puteți găsi  și pe site-ul www.azur.ro.

All About Visual Communication - Dialog Textil