Compa SA, contract cu Accor pentru două hoteluri noi în Sibiu

Accor a semnat un acord de management cu compania românească Compa S.A. Sibiu, pentru operarea unei structuri combo de două hoteluri, sub mărcile Mercure și ibis Styles. Deschiderea celor două hoteluri este estimată pentru 2023. Viitoarele hoteluri vor fi amplasate pe Bulevardul Victoriei, vizavi de parcul Sub Arini, pe locul fostei fabrici Arsenal.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcționa într-o construcție nouă și va cuprinde 121 de camere confortabile și amenajate cu gust, o sală de evenimente generoasă și patru săli de conferințe de dimensiuni diferite. Hotelul va dispune de un restaurant, un lobby bar și un lounge, o zonă SPA cu piscină interioară spațioasă de 100 mp și o sală de fitness complet echipată. Facilitățile vor fi accesibile atât oaspeților hotelului, cât și localnicilor. În incintă va fi disponibilă și o parcare exterioară spațioasă.

Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini își va surprinde vizitatorii cu 72 de camere al căror design spune o poveste, cu o atmosferă prietenoasă, Wi-Fi gratuit și mic dejun excelent, inclus în prețul camerei. În conformitate cu filosofia orientată către familie a mărcii, noul ibis Styles Sibiu Parc sub Arini va dispune și de un spațiu dedicat copiilor.

Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puțin de 10 minute distanță de centrul istoric al orașului, într-o zonă extrem de apreciată pentru verdeață și liniște. Acestea oferă un punct de pornire excelent pentru explorarea Sibiului și a împrejurimilor sale pitorești.

“Cu Mercure și ibis Styles suntem încântați să aducem la Sibiu, una din cele mai îndrăgite destinații din România, expertiza Accor, cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității și cele mai prietenoase servicii. Prin extinderea dinamică a rețelei noastre de hoteluri, împreună cu partenerii noștri locali, ne consolidăm poziția în România, nu numai în capitală, ci și în principalele orașe ale țării.” a declarant Frank Reul, Eastern Europe Vice-President for Development, Accor.

„Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependentei de un singur domeniu industrial. Suntem siguri ca impreuna cu unul dintre cei mai importanti operatori din industria ospitalitatii vom reusi sa cream atat o noua sursa de venit pentru Compa cat si un proiect de care sa putem fi mandri si care sa aduca un real beneficiu orasului Sibiu si comunitatii noastre.” a declarat Ioan Deac, Director General si Presedintele Consiliului de Administratie al Compa S.A.