S-a anunțat când încep lucrările la tronsonul doi de la Centura Capitalei

Lucrările la tronsonul doi la Autostrada de Centură a Bucureștiului vor începe până la sfârșitul anului, după ce joi a fost emisă autorizația, a spus premierul Ludovic Orban.

Sunt 17 kilometri de șosea în regim de autostradă, pe centura de sud, pentru care joi a fost semnat și ordinul de începere al lucrărilor, a mai spus premierul, prezent la ceremonia de investire a primarului general, Nicușor Dan.

„Prezenţa mea aici e şi o garanţie a faptului că în calitate de premier voi sprijini toate proiectele iniţiate de primarul general alea Nicuşor Dan. Mai mult decât atât vom duce la bun sfârşit proiecte care ţin de zona guvernamentală, dar care de fapt generează beneficii pentru Bucureşti. Chiar astăzi s-a emis autorizaţia şi ordinul de începere a lucrărilor pe toţi cei 17 kilometri de pe tronsonul 2 de pe autostrada de Centură a Municipiului Bucureşti. Ne-am propus ca până la sfârşitul anului să înceapă lucrările pe toate cele trei tronsoane de autostradă de Centură a Bucureştiului din zona de Sud, astfel încât într-un timp cât mai scurt să reuşim construirea autostrăzii. Cred că Bucureştiul e singura Capitală din UE care nu are autostradă de Centură”, a afirmat Ludovic Orban, citat de news.ro.